Kur tu vari doties atpūsties 2015. gada vasarā – 10 valstis

1. Dominikānas Republika

Valūta – Dominikāņu peso (100 peso — aptuveni 2 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: vasarā ir aptuveni no +31 līdz +35 grādiem, ziemā ne mazāk kā +22 grāds. No maija līdz oktobrim ir lietavas, kas atdzesē sakarsušo zemi. No februāra līdz martam pludmales sezonai pievienojas klāt ekoloģiskās atrakcijas: vaļu novērošana krastos.

2. Ēģipte

Valūta – Ēģiptes mārciņa (10 mārciņas — 1,2 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Peldēšanas sezona turpinās visu gadu, sausais gaiss lieliski palīdz pārnest vasaras karstumu, ūdens temperatūra nav zemāka par +20 grādiem.

3. Izraēla

Valūta – Izraēlas šekelis (10 šekelis — 2,3 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Vidusjūras piekrastē peldēšanas sezona ilgst no aprīļa beigām līdz septembra beigām: attālajā daļā no jūras var valdīt ļoti karsts laiks, pat neizturams karstums.

4. Indonēzija

Valūta – Indonēzijas rūpija (10 000 rūpiju — 0,6 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Sausā sezona skaitā no maija līdz oktobrim, bet arī ja šajā siltajā sezonā līst litus, ūdens temperatūra nav zemāka par + 26 grādiem.

5. Kipra

Valūta – eiro.

Vislabākais laiks, kad braukt: Pludmales sezona turpinās no maija līdz septembra beigām, pavasarī un rudenī iecienīta ekskursiju atpūta.

6. Kuba

Valūta – Kubas peso (100 peso — 4 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Tūristu sezona ir visu cauru gadu.

7.  Taizeme

Valūta – Taizemes bāts ( 100 bāti — 2,7 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Viss ir atkarīgs no tava izvēlētā reģiona, ko vēlies apmeklēt. Vasarā vislabākie klimatiskie apstākļi Pattaya rajonā, kā arī salas austrumu piekrastē Malacca, bet vienā populārākajiem kūrortiem Phuket no aprīļa beigām līdz vēlam rudenim līst tropiskās lietusgāzes.

8. Tunisija

Valūta – Tunisijas dinārs (10 dināri — 4,6 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Pludmales sezona turpinās no marta līdz decembrim, vislabāk doties pavasarī un rudenī, jo vasarā karstums sasniedz līdz pat +35 grādiem.

9. Turcija

Valūta –  jaunā turku lira (10 liras — 3,4 eiro).

Vislabākais laiks, kad braukt: Uz jūras kūrortiem – no aprīļa līdz decembrim, valsts austrumu daļā vasarā ir ļoti karsti, bet ziemā pārāk auksti, ekskursijas atpūta Turcijā populāra pavasarī un rudenī.

10. Melnkalne

Valūta –  eiro.

Vislabākais laiks, kad braukt: Īstā pludmales sezona sākas no aprīļa un turpinās līdz pat novembrim.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment