Kurš te ir noziedznieks? Nikns pūlis, atriebjoties, sadedzina 16 gadīgu meiteni/noziedznieci

Pūļa niknumu izraisījis tas, ka viņa it kā esot kopā ar diviem citiem vīriešiem piedalījusies slepkavībā. Aculiecinieks CNN stāsta , ka 16 gadīgā meitene ar diviem vīriešiem pirms tam esot aplaupījusi taksometra vadītāju, kurš aplaupīšanas laikā esot nošauts. Abiem vīriešiem (no kuriem viens bija šavējs) esot izdevies aizbēgt. Iedzīvotājiem toties izdevies aizturēt meiteni. Pūļa niknumam  nav robežu ….

Cilvēku pūlis sapulcējies apkārt meitenei, kas guļ uz zemes. Pūlī ir arī daudz bērnu un vecu cilvēku!  Jaunā sieviete asiņo. Viņas melnās drēbes ir pilnas ar dubļiem. Katru reizi, kad viņa cenšas piecelties, viņa tiek nomesta atpakaļ uz zemes. Viņu rausta aiz matiem, sit, spārda. Viņa mēģina bēgt, tomēr tas ir bezcerīgi. Atkal un atkal viņa cenšas piecelties. Tomēr pūlis ir kā apdullis un nezina žēlastības un skaļi skandina vārdus “ma…ka”, un “uguni”! No pūļa uz meitenes tiek uzmests kautkas degošs. Viņa aizdegas. Tajā mirklī pār viņu pārlej benzīnu. Jau dažās sekundēs viņa ir mirusi…  

Daudzi cilvēki vienlaikus ar saviem mobilajiem telefoniem filmēja nežēlīgās ainas. Neviens necentās meiteni aizsargāt, vai arī nodzēst uguni. Pūlis pat aplaudēja viņas nāvei. Pūlis esot arī liedzis policijai iespēju meiteni glābt.

Policija tagad uzsākusi izmeklēšanu. Mediji norāda, ka Latīņamerikas valstīs linča tiesas esot milzīga problēma. Eksperti skaidro, ka tas saistīts ar neuzticību pastāvošajai varai un tiesu sistēmai. Gvatemalā vien šogad jau esot notikušas 20 linča tiesu slepkavības, upuri sadedzinot. ANO uzskata, ka Gvatemala ir viena no bīstamākajām valstīm pasaulē!

 

Avots: bild.de

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment