Latvijā top Baltijā lielākais “outlet” veikalu komplekss un tas tik pabeigt jau pavisam drīz – lūk visa informācija

Autleta ciemats ir vispārēji atzīts mazumtirdzniecības centra formāts, kas specializējas zīmolu apģērbu, apavu un aksesuāru pārdošanā ar ievērojamām atlaidēm. Šādos centros parasti tiek pārdotas iepriekšējās sezonas preču paliekas un kolekcijas, kas īpaši pielāgotas autleta tirdzniecībai. Minimālā atlaide šādos centros ir 30%, bet var sasniegt 50% un pat 70%, salīdzinot ar parastajiem veikaliem.

 

“VIA JURMALA Outlet Village” atlaižu veikalu komplekss jeb “outlet” tiek būvēts uz šosejas starp Rīgu un Jūrmalu, Pinķu apkārtnē. Tā platība pirmajā posmā ir 15 tūkstoši m². 2020.gadā tiks atvērti aptuveni 70 veikali, vairākas kafejnīcas un restorāni, kā arī bērnu pilsētiņa.

Pirmā reģionā “VIA JURMALA Outlet Village” autleta centra būvniecības ietvaros tiks uzstādīta reklāmas iekārta. 380 metru garumā, 3,2 metru augstumā – tie ir iespaidīgi izmēri aizsargsienai, kas atdala autleta centru no šosejas Rīga-Jūrmala.

Lasi arī: Maksims Galkins ar asu un niknu video vēršas pie Krievijas iedzīvotājiem

Ideja “atdzīvināt” ar reklāmu aizsargmūri gar šoseju pieder projekta galvenajam arhitektam Andrim Bērziņam. Pēc arhitekta domām, gadījums ir unikāls.

Šķir oru lapu, lai uzzinātu kad precīzi paredzēta centra atklāšana

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment