Ļaunākie bērni, kādi pasaulē jebkad ir dzīvojuši – neticēsi, kādus noziegumus viņi ir pastrādājuši

Džošuā Filips (Joshua Phillips)

Džošuā nāk no Džeksonvilas Floridā. Kad viņam bija tikai 14  gadu (1998. gadā), viņš nogalināja 8 gadus veco kaimiņieni Mediju Kliftoni.

Kad meitene bija pazudusi, pirmās aizdomas krita uz Leriju Grišamu, citu kaimiņu, kurš iepriekš jau ir bijis apsūdzēts par diviem seksuāliem uzbrukumiem. Džošuā pat piedāvāja savu palīdzību meitenes meklēšanā, lai noņemtu no sevis jebkādas aizdomas.

Bet kādu dienu Džošuā mamma tīrīja viņa istabu, kad pamanīja, ka viņa ūdens gulta laiž ārā šķidrumu. Tuvākā pārbaudē tika atklāts, ka līķis ir atradies zem gultas. Uz ķermeņa bija neliela spēka pielietojuma traumas un vairākas dūrumu pēdas.

Džošuā bija pie sevis ciemos uzaicinājis Mediju spēlētu bumbu. Viņš esot to pārāk stipri aizmetis un trāpījis viņai pa galvu. Lai izvairītos no nepatikšanām, viņš neapzināti meiteni sitis ar nūju un pēc tam aizvilcis uz savu istabu un pagrūdis zem gultas, kur viņa pēc kāda laika esot sākusi kustēties un izdvesusi skaņas. Lai neviens neko nesadzirdētu, viņš pabeidza savu darbiņu, vairākas reizes meiteni sadurot. Džošuā tika ielikts cietumā bez nekādām atbrīvošanas iespējām.

64

Ēriks Smits (Eric Smith)

Viņš tikai tikko bija sasniedzis savus tīņa gadus, kad 13 gadu vecumā (1993. gadā) Ņujorkā viņš nogalināja Deriku Robiju, kuram bija tikai četri gadi. Deriks un Ēriks dzīvoja dažādos rajonos, bet kopā apmeklēja vienu beisbola programmu – treniņi norisinājās tikai kvartāla attālumā no Derika mājām. Vienu dienu Derika mamma pieņēma briesmīgāko lēmumu – palaist zēnu vienu pašu nostaigāt šo kvartālu līdz treniņam. Tas bija tikai piecu minūšu jautājums, kad Ēriks ievilka mazo zēnu mežā. Tur arī viņš seksuāli izmantoja Deriku un pēc tam nogalināja. Ēriks atzinās šajā briesmīgajā noziegumā, lai arī nekad neizskaidroja savas rīcības motīvus. Ērikam tika piespriesti 9 gadi cietumā par otrās pakāpes slepkavību.

65

Pauls Henrijs Gingerihs (Pauln Henry Gingerich)

Šī slepkavība notika skaistā Indinānas štatā, kur 12 gadīgais Pauls kļuva par pirmo zēnu štata vēsturē, kurš tika sodīts kā pieaugušais.

Pauls bija gājis satikties ar draugiem Kromvelā – netālu no Mičigānas robežas. Pēc neilgas ciemošanās viņi visi bija izlēmuši bēgt prom, bet viens no draugiem teica, ka viņa tēvs to nekad nepieļaus.

Šī iemesla dēļ puiši izdomāja plānu nogalināt Filipu Daneru, Kolta Landija patēvu, kurš nebūtu ļāvis viņiem aizbēgt prom. Viņi no patēva nozaga ieroci un Pauls viņu nošāva.

Visiem puišiem tika piespriests sods cietumā, bet, tā kā Pauls bija tas, kurš izdarīja nāvējošo šāvienu, viņam tika piespriests pats ilgākais sods.

67

Laionels Teits (Lionel Tate)

Lainoles uzstādīja rekordu, kuru neviens nevēlētos uzstādīt. Viņš kļuva par jaunāko ieslodzīto Amerikā, kuram netika piešķirtas nekādas atbrīvošanas tiesības. Notiesāts viņš tika 13 gadu vecumā, 2001. gadā, lai arī slepkavību pastrādāja 1999. gadā. Teits nogalināja sešus gadus vecu meitenīti Tifāniju Eniku. Sākotnēji Teits meloja, sakot, ka viņi bija cīkstējušies rotaļājoties, kad viņa pēkšņi bija pārtraukusi elpot. Tomēr turpmākās izmeklēšanas atklāja, ka Teits meitenīti bija mīdījis pietiekami spēcīgi, lai saspiestu viņas aknas un ielauztu galvaskausu. 

66

Marija Bela (Mary Bell)

Pirms 11 gadu sasniegšanas Marija Bela bez nekādas žēlastības nožņaudza 4 gadus vecu puiku Mārtinu Braunu. 

Vēlāk tajā pašā gadā viņa turpināja savas brutālās slepkavības, tomēr šoreiz ne viena pati. Bela kopā ar savu draudzeni Normu nogalināja 3 gadus vecu zēnu Braienu Hoviju. Ķermenis bija tik ļoti sakropļots, ka nebija iespējams noteikt nāves iemeslu. Psihopāte Bela bija devusies atpakaļ pie līķa, lai uz tā vēdera iegrieztu burtu “M”, pēc tam sakropļojusi visu viņa ķermeni ar šķērēm. Bela tika notiesāta par slepkavību, bet 23 gadu vecumā viņa tika atbrīvota – kopš tā laika viņa pati ir kļuvusi par māti un vecmāmiņu. Un, cik nu daudz ir zināms, nevienu citu nav nogalinājusi.

68

Avots: ilyke.co

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mja</cite>

    Vieni vienīgi baltie atlasīti, kaut arī ASV cietumos ~80% sēdošie ir melnie, tad latīņamerikāņi un tikai ~3% baltie. Beidziet melot un dexinformēt nožēlojamie propagandisti!

    • <cite class="fn">mja huja</cite>

      par ko tu te cepies vispar, pats neesi kkads psihopats ko vaidzetu iebazt cietuma?

Leave a Comment