Legāla prostitūta atklāj trakāko lietu, ko viņai licis darīt klients

“Man bija klients, kuram ļoti patika baloni. Viņam patika skatīties, kā es tos uzpūšu, sēžos uz tiem, berzēju tos pret sevi. Agrāk viņam esot bijusi fobija no balonu pārsprāgšanas, bet viņš to pārvērta veidā, kā kontrolēt savas sajūtas. Tas bija jautri!”

Katram savs. Pārsteidzošā kārtā, viens no biežākajiem lūgumiem, ko Sāra saņem, ir bildinājumi.

“Dažas reizes gadā man tiek izteikti bildinājumi un man šķiet, kas ir par daudz. Cilvēki ne vienmēr apzinās, ka, jautājot ko tādu, viņi pārkāpj robežas.”

Sāra arī stāsta, ka viņai ļoti patīk skūpstīties un daudz izmantot savu muti. Klienta apkalpošanas laikā viņa mēdz piemeklēt mūziku, kas atbilst klienta gaumei, kā arī ieslēgt kādu melodiju, kuras ritms atbilst ritmam, kādā viņa sniedz minetu. Visi klienti esot ļoti apmierināti.

Lasi vēl: Pasaulē vecākajam pornoaktierim ir 82 gadi – viņš atklājis savus seksa noslēpumus

Bordelī tiek ievērots likums: visiem klientiem jālieto prezervatīvi, kā arī prostitūtām ik nedēļu tiek veiktas STS pārbaudes, lai nodrošinātu, ka netiek apdraudēta ne viņu pašu, ne klientu veselība.

Sāra uzskata, ka seksuālo pakalpojumu sniegšana ir pilnīgi normāls bizness, kurā abām pusēm tiek sniegta iespēja apmierināt viņu vajadzības.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment