Ļoti interesantas lietas, ko sievietes mīl vīriešos

1. Ķermenis

Un tam noteikti nav jābūt pārspīlēti trenētam augumam. Bet vīriešu rokas vienmēr ir lielākas nekā sievietēm – lai arī kāds būtu tavs augums, tu sievietei praktiski vienmēr liksi justies mazākai un drošākai. Arī vīriešu roku vēnas sievietēm šķiet pievilcīgas!!

2. Spēja izdarīt tās lietas, kuras sievietes nespēj

Vīrieši pat nenojauš, cik daudz šarma ir tajā, ka vīrietis sievietes vietā aiznes kādu smagu kasti, panes viņas smago ceļasomu, nomaina spuldzīti vai izdara jebko, ko viņai ir grūtības izdarīt. Dažkārt sievietes pat palūdz izdarīt ko tādu, ko spēj pašas, bet vienkārši skats, kāds paveras to darot vīrietim, ir brīnišķīgs!

3. Tava apslēptā emocionālā puse

Sievietēm patīk, ja vīrietis ir spējīgs izrādīt savu emocionālo pusi – ja sieviete redz vīrieti raudam, tad tas pat var šķist pievilcīgi. Bet nepārcenties ar emocionalitāti – tas var izraisīt pretējo efektu.

4. Tavas smadzenes

Sievietes patiesībā apbrīno domu gājienu, kāds piemīt vīriešiem. Kad vīrietis ir spējīgs aizrauties ar lietām, kas sievietei pilnībā neinteresē, tas viņai patiesībā šķiet apbrīnojami. Un tici man – viņas to novērtē!

5. Tava humora izjūta

Viņas mīl to, ja vīrietis ir spējīgs sasmīdināt ar savu joku palīdzību. Svarīgākais ir tas, lai joki nebūtu jēli un neaizvainotu sievieti. Ja tev ir laba humora izjūta, tas ir liels pluss!

 

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment