Lūdzu jūsu padomu: “Dzīvoju ar puisi, kurš visu dala uz pusēm un nezinu, ko vairs darīt”

Arī dāvanas viņam vajag dārgas, ne lētākas pa 50 eur. Arī man viņš vienmēr tādas dāvina, bet pēc tam visu laiku par to atgādina.

Bet man ir mamma, kura pelna kapeikas, un māsa vēl mācās skolā. Man nākas viņām palīdzēt. Tāpēc es priekš viņām vienmēr nolieku naudu. Kad par to uzzināja mans puisis, tad sarīkoja skandālu. Viņš uzskata, ka, ja jau es slēpju no viņa daļu savu ienākumu, tad tas nozīmē, ka es sevi pilnībā neveltu attiecībām, viņam neuzticos.

LASI VĒL: Kaimiņam neizdevās atrast otro pusīti. Kad ar viņu parunāju, sapratu, ka viņš no dāmām gaida tikai ŠO

Tomēr man vajag palīdzēt mammai un māsai, kā arī nolikt līdzekļus katram gadījumam, ja nu pēkšņi saslimstu vai palieku bez darba.

Šādai rīcībai man ir pamats. Reiz mēs runājām par iespējamu dekrēta atvaļinājumu (bija aizdomas, bet, par laimi, nebiju stāvoklī). Tad puisis pateica, ka man neizdosies dzīvo no bērnu kopšanas pabalsta un man vajadzēs atrast kādu darbiņu, kuru var veikt attālināti. Viņš uzskata, ka mēs dzīvojam mūsdienu pasaulē un vienam cilvēkam nevajag uzturēt visu ģimeni.

Viņam ir arī daudz pozitīvu īpašību, bet tāda sīkumainība mani vienkārši atgrūž. Kā viņam ieskaidrot, ka viņam nav taisnība?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gggg</cite>

    Pasuuti dirst tadu lohu

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pizdriķi nepārmācīsi. Paldies viņam un visu gaišu.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Mūc.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Viņam ir TAISNĪBA!
    Kāpēc kad vīrietis aizved sievieti uz restorānu, rēķins jāmaksā viņam, par dzīvokli viņam, kredīts par auto arī viņam. Sieviešu loģika, ka viņas alga ir viņas nauda, bet vīriešu ir kopējā… Skumji, bet fakts. Pat 21.gadsimtā vēl dzīvojam šadā tumsonībā. Vienlīdzība ir vienlīdziba.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    vinelīdzība ir tikai tad, ja tā tiešām ir vinelīdzīga – lai čalis pats māju tīra un traukus mazgā tādā gadījumā. Piekrītu pirmajiem komentiem – nav vērts investēt šajās attiecībās. Izklausās pēc kkā līdzīga enerģijas vampīram

Leave a Comment