Lūk, kā gulēšana kopā ar partneri var nodarīt kaitējumu tavai veselībai un izskatam!

Miega trūkuma izraisītās veselības problēmas ir plaši izplatītas. To skaitā ir depresija, sirds slimības, trieka un elpošanas mazspēja.

Tas var arī palielināt šķiršanās risku. Tas var izklausīties ekstrēmi, taču 29% pieaugušo atzīst, ka viņu partneris ir galvenais cēlonis viņu miega problēmām. Un miega problēmas ietekmē arī visu pārējo dzīvi, radot sliktu noskaņojumu uz visu atlikušo dienu, vai ne tā?

Miega eksperta dr. Nerīna Ramlakhana apgalvo: “Gandrīz trešdaļa cilvēku apgalvo, ka nespēj naktī labi izgulēties sava partnera dēļ. Tāpēc ir skaidrs, ka daudziem cilvēkiem risinājums būtu gulēšana atsevišķās istabās.”

Lasi vēl: Tava gulēšanas poza kopā ar otro pusīti daudz pasaka par jūsu attiecībām; Uzzini, ko!

Nespēja kārtīgi izgulēties kopā ar partneri var mūs ietekmēt arī kosmētiskā līmenī. Ohaio medicīnas centrā veiktā pētījumā atklāts, ka cilvēki, kuri slikti izguļas, 72 stundu laikā zaudē par 30% vairāk ūdens nekā tie, kuri regulāri guļ labi. Cilvēki, kuri slikti guļ, arī divreiz vairāk uzrāda priekšlaicīgas novecošanās pazīmes – mazāka ādas elastība, krunciņas, lēnāka atkopšanās no saules apdegumiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Man arī labāk patīk gulēt vienai. Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļēti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites: https://goo.gl/ytXa5A Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment