Mācītājs, viņa sieva un palīgs dodas ļauno garu izdzīšanas misijā… un nokļūst cietumā!

Lielbritānijā, 70 gadus vecais mācītājs Džons Vilsons, viņa sieva, 70 gadus vecā Mērija Vilsone un viņa palīgs, 59 gadus vecais Lorenss Pītersons, ir apsūdzēti 6 sieviešu sazāļošanā un seksuāli vardarbīgu aktu veikšanā. Vilsons tiek apsūdzēts visos 6 gadījumos, bet viņa sieva 2 gadījumos. Mācītāja palīgs tiek apsūdzēts par līdzdalību vardarbīgajās eksorcisma epizodēs.

Mācītājs Vilsons ir pārliecināts, ka ar viņu runāja svētais gars un lika viņam to darīt ar šīm ticīgajām sievietēm. Viņš norāda, ka eksorcisma brīdī Dievs viņu vadīja un viņš neguva nekādu seksuālu baudījumu. Pats dīvainākais ir tas, ka viņš šādas darbības baznīcā veica regulāri, 30 gadu garumā. Viņa upuri bija: cita mācītāja sieva un meita, 2 bārenes pusaudžu vecumā un kāda ticīga sieviete ar savu meitu. Lielākajai daļai upuru tika ieskaidrots, ka uz atkārtotu eksorcisma sesiju ir jānāk reizi nedēļā.

Viņš saviem upuriem esot teicis, ka viņš ir Dieva iecelts karalis un, ka viņam ir ļauts veikt eksorcismu, kur viņu vada pats Dievs. Viņš turpmāk upuriem ieskaidroja, ka viņa baltā sula attīrīs ķermeni, tāpēc tai ir jāļauj ieplūst vagīnā. Savukārt liekot sievietēm veikt orālo seksu, pēc mācītāja ejakulācijas, viņš lika viņām “balto sulu” izspļaut – iestāstot, ka tādējādi tiekot izspļauti dēmoni. Tāpat, zīmīga ir upuru sniegtā liecība, ka viņš orgasma brīdī esot kliedzis: “Nāc ārā, Jēzus vārdā!”.

Lasi vēl: Mācītājs liek sievietei darīt ŠO, iestāstot viņai, ka tā viņa tiks pie “svētā piena” – šausmas!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment