Manos 50 gados 45 gadus vecas sievietes man nešķiet pievilcīgas, man ir pretīgi uz viņām skatīties

Ziniet, savos 50 gados esmu brīvs un nodrošināts cilvēks, daudz ko redzējis savā dzīvē! Tāpēc es izvēlos jaunas meitenes, kurām ir aptuveni 25 gadi un mīlu viņu jaunos ķermeņus.

Jans Muaks, populārs rakstnieks un televīzijas raidījumu vadītājs no Francijas, atzinās žurnālistei, ka viņam izraisa riebumu sievietes, kuras ir aptuveni viņa vecumā. Nav runa par to, ka viņš viņās nesaskata sievišķīgumu. Vēl vairāk – viņam viņas vienkārši neeksistē.

“Es uzskatu, ka pa lielam šeit nav par ko apvainoties. Nu kā var iemīlēties vecā sievietē, kurai ir aptuveni 50 gadu? Nē, es uz ko tādu neesmu spējīgs!” – atklāja rakstnieks.

“Paskatīsimies patiesībai acīs. Pamēģiniet salīdzināt ķermeņus 25 gadus vecai meitenei un 50 gadīgai sievietei! Pirmajai viss ir brīnišķīgi un nevainojami, bet otrai – nav ar ko lepoties!” – paziņoja Muaks. Tajā pašā intervijā populārais televīzijas vadītājs atzinās, ka viņš dod priekšroku arī noteiktai rasei, bet konkrētāk, aziātēm. Pēc viņa domām, tieši sievietes no Japānas, Korejas un Ķīnas ir daudz karstasinīgākas nekā visas pārējās.

Viņa vārdi radīja īstu sprādziena vilni un pārauga milzīgā skandālā ne tikai Francijā, bet arī citviet pasaulē. Viņa sacītais radīja aizvainojumu un mulsumu teju katrā sievietē! Vairums feministes viņu atklāsti nosauca par seksistisku.

Bet citas mēģināja pierādīt viņa vārdu kļūdīgumu attiecībā uz sievietēm 50+, sāka dalīties ar fotoattēliem, kuros redzamas sievietes ar skaistu figūru un bez krunkām! Daži sociālo tīkli lietotāji nolēma, ka ir vietā atgādināt par pasaules līmeņa zvaigznēm, kuru ārējo izskatu apskauž pat divdesmit gadīgas meitenes!

LASI VĒL: Adriana Miglāne atklāj, kad viņas attiecības ar vīru “sašķobījušās”.

Piekritīsim gudrajai frāzei, ka sieviete ir brīnišķīga ik vienā vecumā. Jautāsiet kāpēc? Tāpēc, ka tad, kad runa ir par mīlestību, tad nepavisam nav nozīmes sievietes ārējam izskatam, bet nozīme ir tikai tai saiknei starp diviem cilvēkiem, kuriem vecums nav šķērslis.

Skaistai sievietei vecums tikai piešķir pārliecību par sevi, pilnveido viņu un padara skaistāku. Šāda sieviete ir īstas mīlestības vērta. Žēl, ka Jans Muaks līdz šim brīdim nav atzinis savu vainu, jo vairums pilnībā nepiekrīt viņa viedoklim!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment