Mazulis nomira, jo viņam vairāk nekā 9 dienas netika mainīti autiņi; vecākus tagad tiesā par slepkavību

Tiesa ASV pagājušsajā nedēļā pirmo reizi uzklausīja šausminošu liecību par to, kā četrus mēnešus veca puisēna tārpu pārņemts ķermenis tika atrasts pēc tam, kad viņš nomira no ārkārtīgi lieliem autiņbiksīšu izsitumiem. Tiesas prāvā puisēna tēvs apsūdzēts slepkavībā, ziņo britu laikraksts DailyMail.

Tiesas laikā zvērinātie norādīja, ka Sterlings Koins bija ietērpts vienās un tajās pašās autiņbiksītēs no deviņām līdz 14 dienām, kad viņa ķermenis šūpulī tika atrasts 2017. gada 30. augustā viņa vecāku dzīvoklī Altavistas pilsētā.

Mazuļa tēvs, 29 gadus vecais Zakarijs Pauls Koins ir apsūdzēts slepkavībā un bērna apdraudēšanā.

Zēna mātei Džeannai Harisai arī ir izvirzīta apsūdzība, un viņas tiešas prāva norisināsies vēlāk.

Tiesas prāvas ievada ziņojumā apgabala prokurors Kolmens Makalisters norādīja, ka mazuļa ārkārtīgi netīrās autiņbiksītes piesaistījušas kukaiņus, kas sadēja oliņas un vēlāk pārvērtās tārpos. Rezultātā autiņbiksīšu radītie izsitumi noveda pie plīsušas ādas un E.coli (jeb zarnu nūjiņas) baktērijas rašanās autiņos.

“Viņš nomira no autiņbiksīšu izsitumiem. Tieši tā, autiņbiksīšu izsitumiem,” sacīja Makalisters.

 

 

Koina divus gadus vecā meita arī bija dzīvoklī laikā, kad tika atrasts mirušais puisēns. Izmeklēšanas ziņojumā tika norādīts, ka bērns nomira no nepietiekama uztura, dehidratācijas un infekcijas.

Autopsijas rezultāti atklāja, ka zīdainim bija mazs svars (3 kg). Bērna āda un drēbes bija noklātas ar tārpu kāpuriem, kas pierādīja, ka bērns netika mazgāts, bet viņš pats šūpulīti bez izmaiņām bija pavadījis vairāk nekā nedēļu.

Lasi arī: “Negribas, ka trim tik maziem bērniem jāstāv pie mammas kapa” – LNT žurnālistes cīņa ar vēzi un kā mēs varam palīdzēt

Ārstniecības inspektors norādīja, ka bērna nāve notika, jo netika nodrošināta kritiska bērna aprūpe.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā to visu skaidro bērna vecāki

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment