Mazulis nomira, jo viņam vairāk nekā 9 dienas netika mainīti autiņi; vecākus tagad tiesā par slepkavību

Tiesas prāvas ievadā Koina advokāts norādīja, ka mazuļa nāve bija traģēdija, bet ne noziegums. Savukārt Makalisters kategoriski iebilda aizstāvības apgalvojumam, norādot, ka Koins bija pieredzējis vecāks.

Makalisters sacīja, ka arī Koina divgadīgā meita bija dzīvoklī un bija veselīga, un, ka Koinam bija nauda, lai nopirktu pārtiku un bērnam nepieciešamās lietas. Viņš apgalvoja, ka Koins ir lietojis narkotikas.

Džordans Klārks, bijušais Koina draugs, liecināja, ka viņam pat neesot bijušas nojautas, ka Koinam ir bērns.

Medmāsa un apgabala neatliekamās medicīniskās glābšanas komandas pārstāve Tonija Frīdriha liecināja, ka viņa bija pirmā, kas ieradās dzīvoklī pēc tām, kad Koins bija zvanījis 911, lai ziņotu, ka bērns ir miris.

Frīdriha teica, ka Koins neizrādīja nekādas emocijas, kamēr veda viņu uz tumšu un karstu guļamistabu, kurā bija bērna ķermenis.

“Bērna acis bija atvērtas, un tas bija tukšs skatiens,” viņa sacīja.

Frīdriha norādīja, ka tad, kad pieskārusies mazuļa krūtīm, viņa apģērbs bija netīrs un lipīgs. Bet, kad viņa pārvietoja mazuļa segu, kukaiņi sākuši lidot apkārt.

Saskaņā ar ziņojumu, Koins sacījis policijai un mediķiem, ka bērna māte Harisa pabarojusi mazuli 9os no rīta un ar bērnu viss esot bijis kārtībā.

Lasi arī: “Negribas, ka trim tik maziem bērniem jāstāv pie mammas kapa” – LNT žurnālistes cīņa ar vēzi un kā mēs varam palīdzēt

Bet, kad viņš pārbaudījis savu dēlu ap 11iem vai 11.30, viņš atradis mazuli mirušu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment