Meganas Mārklas un Keitas Midltones savstarpējai konkurencei esot pienācis gals

Scanpix

Britu mediji paziņojuši par jaunumiem attiecībā uz abu Lielbritānijas slavenāko sieviešu savstarpējo komunikāciju – Meganu Mārklu un Keitu Midltoni.

Jau ilgstoši britu dzeltenā prese ziņoja par asu konkurenci abu sieviešu starpā par to, kura tad ir Lielbritānijas “pirmā lēdija”, tomēr tagad šim “vieglās formas kariņam” esot darīts gals.

37 gadus vecā Saseksas hercogiene, prinča Harija sieva Megana Mārkla atzinusi, ka centīsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar Kembridžas hercogieni Keitu Midltoni. Tam par iemeslu kļuvis mazulis Ārčijs Harisons.

Ilgi gaidītā mātes loma, saprotams, ieviesusi dažādas izmaiņas Meganas dzīvē. Kādai karaliskās ģimenes draudzenei Megana atzinusies, ka ir “nogurusi konkurēt” ar Keitu un atzīst to faktu, ka Keita, būdama trīs bērnu mamma, ir daudz vairāk pieredzējusi un labāka šajā jomā par viņu. Un, tāpēc, viņa vēlētos, lai Keita viņai palīdz ar padomiem un ieteikumiem.

Lasi arī: Egils Līcītis: Ušakova varoņeps beidzies – jākrāmē koferi un jātin makšķeres…

“Megana teica, ka centīsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar Keitu Midltoni. Tagad, kad viņas apvieno mātes loma, viņas ir ļoti satuvinājušās”, – sacīja karaliskās ģimenes avots.

Vakardien visbeidzot mazo Ārčiju Harisonu satika princis Viljams un Keita Midltone, ko agrāk viņiem neizdevās izdarīt klātienē saspringtā darba grafika dēļ. Princis Viljams un Keita apciemoja princi Hariju un Meganu Frogmoras namā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment