Meitene iztērē milzu naudu, lai viņas augums izskatītos kā pieaugušo filmu aktrisei (FOTO)

Vikijai ir grūtības sportot pēc pēcpuses pacelšanas operācijas, bet tas viņu it nemaz neattur no vēlēšanās veikt papildu plastiskās operācijas, lai vēl uzlabotu savu ārieni un sasniegtu nosprausto mērķi – līdzināties erotisko filmu aktrisēm.

Vikija pelna iztiku esot, kā viņa pati saka, “luksus klases kompanjone” (“luxury companionship worker”).

Tumšmate sāka uzlabot savu ārieni 19 gadu vecumā, kad par 7,5 tūkstošiem ASV dolāru veica pirmaās pēcpuses palielināšanas injekcijas un atzīst, ka kopš tā brīža bija un ir pārņemta ar vēlmi izskatīties mākslīgi. Viņa piebilst, ka viņai patīk arī mākslīgie nagi, mati, skropstas, utt.

Vikijas krūšu izmērs sākotnēji bija 36C, bet tagad pēc 2 krūšu palielināšanas operācijām, šis izmērs ir sasniedzis 36I. Tāpat viņa ir veikusi pēcpuses pacelšanas operāciju, liposakciju un lūpu palielināšanu.

Skolas gados meiteni par viņas ārieni apcēla vienaudži un tas noveda pie zema pašvērtējuma. “Es sāku veikt kosmētiskās operācijas un procedūras, lai es justos pašpārliecinātāka par savu augumu un tas nostrādāja. Jo vairāk procedūras un operācijas es veicu, jo pašpārliecinātāka kļuvu.”, skaidro Vikija, “Pirmā operācija man bija 19 gadu vecumā. Es biju ļoti priecīga, jo pirmoreiz dzīvē man bija pēcpuse un es beidzot varēju vilkt kleitas un svārkus.”

Vikija piebilst, ka šādas auguma aprises ir nepieciešamas arī viņas darba jomā, jo klienti nevēlas “kaimiņmeitenes tipu”, bet gan meiteni, kas atgādina erotisko filmu zvaigzni.

 

Lasi vēl: Arī Latvijai ir sava “bārbija” – iepazīstieties, 30 gadus vecā Viktorija!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment