Meitene pēc svara zuduma ieliek bikini bildi internetā – viņas pašapziņu kritiķi nolīdzināja līdz ar zemi (FOTO)

Leslijai bildes publicēšana sociālajos medijos bija stūrakmens sevis pieņemšanai.

Viņa jau no bērnības, precīzāk no 3 gadu vecuma ir cīnījusies ar lieko svaru un jau 7 gadu vecumā pirmo reizi apmeklēja svara vērotājus un nedaudz vēlāk, 11 gadu vecumā, veica pirmo kuņģa samazināšanas operāciju.

Bildē, kuru viņa nopublicēja, aprakstā bija rakstīts:

“Es 18 gadus esmu slēpusi savu ķermeni. Es sev apsolīju, ka kādreiz atklāšu savu ķermeni pasaulei. To es darīšu tad, kad jutīšos pietiekami – tieva, laimīga un pašpārliecināta – tad, kad mans ķermenis izskatīsies tā kā tam “vajadzētu”. Tad arī es darīšu visu to, par ko esmu sapņojusi visu dzīvi.”

Viņa atvērtā domubiedru grupā rakstīja par to, cik ļoti viņa vēlējās iekļauties starp bērniem skolā, kā viņa devās uz svara vērotāju sapulcēm un nometnēm, un kā tik agrā vecumā veica kuņģa samazināšanas operāciju. Leslija tik ļoti vēlējās mainīties, kļūt slaida, ka izmisumā sāka sevi sodīt – sāka sevi graizīt, jo uzskatīja, ka ir to pelnījusi.

“Tagad, 21 gadu vecumā, es nopirku savu pirmo bikini. Jūs visi varat redzēt manu ķermeni – visus “burbuļus”, tauku rullīšus un nokareno ādu. Varat redzēt strijas, celulītu un manas rētas. Arī dīvaino vēdera formu no vēdera jostas valkāšanas. Es vēlos iemācīties mīlēt visu savu ķermeni, nevis tikai tās daļas, kuras tiek uzskatītas par “pieņemamām”. Jo patiesībā man vienmēr viss ir bijis “pieņemams”. Un tev arī.”

Viņas bilde un tās vēstījums pavisam neilgā laikā kļuva virāls. Internetā neviens viņu nenosodīja, viņa saņēma negaidīti daudz atbalstošus komentārus un ar savu stāstu uzrunāja un motivēja aptuveni 3 miljonus cilvēku. Leslija ir drosmīga sieviete – kuram katram nebūtu pa spēkam darīt to, ko izdarīja viņa un lepoties par to.

Lasi vēl: Viss internets šokā – Ķīnā “Victoria’s Secret” modeles-eņģeļi ir MAZAS MEITENĪTES! (FOTO)

Avots: sofeminine.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment