Melnais mēness Dvīņu zīmē atklās mūsu negatīvo karmu

Melnais mēness ir fiktīvs punkts, mēness orbītas tālākais punkts pret zemes centru. Perigeja ir baltais mēness, Mēness orbītas zemei tuvākais punkts.

Melnais mēness parāda cilvēka neapzināto būtību, bailes un kompleksus, t.i., tā ir viņa “negatīvā karma”, kas uzkrāta iepriekšējos iemiesojumos. Arī katra cilvēka zvaigžņu aplī parādās viņa senču grēki un sliktā rīcība, skaidro zvaigžņu eksperte Marina Skadi.

Negatīvais karmiskais punkts saistīts ar enerģijas neracionālu izlietojumu, kā arī to, ka ir grūti izskaidrot procesus no morāles normu viedokļa. Melnais mēness rāda negatīvās lietas, ko cilvēks var izdarīt šajā dzīvē, ja viņš ies pa viszemāko savas attīstības ceļu.

Lasi arī: 3 īpašības, kuras visi vīrieši meklē sievietē un nav svarīgi kā tu izskaties! Ilgtermiņa attiecību pamats

Katra cilvēka uzdevums ir “atstrādāt” savu melno mēnesi, radīt aizsardzību – proti, iemācīties izvairīties no kārdinājumiem un grēkiem pēc melnās Mēness īpašībām, kas noteiktas personiskajā zvaigžņu kartē.

Melnā mēness cikls ir deviņi gadi, kad ir viegli padoties tā negatīvajai ietekmei. Deviņu gadu vecumā pirmo reizi tiek “ieslēgts” melnais mēness, vērīgi vecāki šajā vecumā var redzēt sava bērna personības tumšās puses un mēģināt tos koriģēt, protams, daudzējādā ziņā palīdz zināt viņa zvaigžņu karti.

18, 27, 36, 45 gados – karma atgādina sevi, arī tādā vecumā ir viegli padoties kārdinājumiem un melnā mēness vilinājumiem, t.i., izpaust savas negatīvās īpašības. Bīstamākais vecums ir 36 gadi, jo sakrīt melnā mēness un Jupitera (paplašināšanas planētas) cikli. Šajā vecumā cilvēkam ir tieksme pārvērtēt savus spēkus un spējas. 54, 63, 72, 81 gada vecumā melnā mēness ietekme ir minimāla, jo vairumā gadījumu cilvēks kļūst gudrāks un spēj sevi kontrolēt.

Melnās mēness kustības laikā Dvīņu zīmē mēs bieži sastopamies ar informācijas izkropļojumu. Būs daudz krāpnieku, tenku, viltvāržu, zagļu. Sarežģītas attiecības ar brāļiem un māsām, radiniekiem, kaimiņiem. Daudzi runā par to, par ko vajadzētu klusēt. To apzinoties, būtu jāizvairās no tādas rīcības pašiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment