Kāpēc izvēlēties dabīgās ādas apavus?

Kāda materiāla apavus un somas izvēlēties ir gaumes jautājums. Pirms iegādes ir svarīgi zināt katra materiāla priekšrocības, lai saprastu, kas labāk piemērots ir tieši tev. Uzzini vairāk par to, kāpēc dabīgās ādas apavi var būt lieliska izvēle!

Pielāgojas kājai

Jauni un mazlietoti apavi pielāgojas nēsātāja kājai, īpaši tas raksturīgs ādas apaviem. Nopērkot ādas apavus, tie var būt stingri, taču pēc ienēsāšanas kļūs ērtāki un materiāls ieņems pēdas formu. Sintētisko materiālu apavi retāk pielāgojas nēsātāja kājas formai. Kurpes ienēsāt reizēm nav nemaz tik viegli, šo procesu atvieglot vari ar pastiepšanas līdzekli, ko atradīsi apavu internetveikalā100 jūdzes.

Elpojošs materiāls

Ādas apavi ir elpojoši, absorbējoši un poraini. Tas nozīmē, ka vēsākā laikā kājām tiks nodrošināts siltums, bet karstā laikā pēdas saņems nepieciešamo ventilāciju, pasargājot no svīšanas un nevēlamiem aromātiem. Šādi sieviešu, vīriešu un bērnu apavi ir lieliska izvēle visa gada garumā. Papildus svaigumu nodrošinās apavu dezodorants, kas ir nepieciešama lieta katras ģimenes apavu kopšanas līdzekļu plauktā.

Nav sintētiska aromāta

Jauniem ādas izstrādājumiem nepiemīt sintētisks aromāts. Iegādājoties jaunas somas vai apavus, kuri tiek ražoti no sintētiskiem materiāliem, var gadīties, ka tiem ir sintētiska smarža. Šādi materiāli parasti tiek izgatavoti no dažādām ķīmiskām vielām, kas var radītu nepatīkamu aromātu. Ādas apavu gadījumā šī nebūs problēma, jo materiāls ir dabīgs.

Izturība

Viena no lielākajām ādas apavu priekšrocībām ir izturība. Pareizi kopjot, ādas apavi kalpos ilgāk kā apavi, kas izgatavoti no sintētiskiem materiāliem. Augstas kvalitātes āda ir izturīga pret prasīgu darba vidi un neplaisā. Tomēr der atcerēties, ka viss ir atkarīgs no ādas kvalitātes! Izturību ādas apaviem palīdzēs nodrošināt aizsargkrēms, kas īpaši paredzēts apaviem, kuri ikdienā tiek pakļauti lielai slodzei.

Ūdens noturība

Strādājot ārpus telpām vai dodoties pastaigās mitrā laikā, jāvalkā apavi, kas ir ūdensizturīgi un apstrādāti ar mitrumu atgrūdošiem līdzekļiem. Ādas apaviem ir lielāka ūdens noturība. Ja jauni vai lietoti ādas apavi tiek apstrādāti ar pareizajiem apavu kopšanas līdzekļiem, tie būs izturīgāki pret ūdeni. Tas saglabās jūsu kājas sausas, kā arī nebojās apavus. Apstrādā savus ādas apavus ar mitrumu atgrūdošajiem līdzekļiem un baudi arī lietainās dienas bez raizēm!

Ādas apavi ilgtermiņā būs laba investīcija, jo, kad apavi būs ieņēmuši pēdas formu, tiks nodrošināts papildus komforts un stabilitāte ikdienā. Kaut arī ādas apavi ir dārgāki, apavu internetveikalā “100 jūdzes” jauni apavi pieejami par izdevīgām cenām un bezmaksas piegādi no 20 eiro!

Apavi vienuviet visiem! Nāc uz veikaliem Aizkrauklē, Bauskā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Valmierā un Cēsīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment