Viņas izlēma mēnesi neiet dušā- pārsteidzoši rezultāti!

Vienīgais produkts, ko viņas drīkstēja lietot, bija izsmidzināms probiotiskais līdzeklis sejas tīrīšanai bez ūdens (Mother’s Dirt AO+ Mist), kas apgādā sejas ādu ar labajām baktērijām un tādējādi aizkavē sviedru smaku, un āda pati var atgūt miklofloras līdzsvaru.

Ziepes nomazgā arī labās baktērijas, tāpēc ir vajadzīgi tik daudzi higiēnas produkti.

3418B90800000578-3587581-image-m-6_1463081309720

Džila aprakstīja eksperimenta norisi portālā Totalbeauty.com. Viņa atzīst, ka visgrūtāk bija atteikties no dezodoranta izmantošanas.

Otrajā dienā viņa rakstīja, ka jau var sajust nepatīkamo ķermeņa aromātu, kas mazliet atgādina sīpolu smaržu. Džila arī piemin, ka visu dienu ir staigājusi, piespiežot rokas pie sāniem.

30 dienu laikā viņa saņēma komplimentus par dabisko izskatu, tomēr abu sieviešu ķermeņa aromāts izraisīja neapmierinātību un sūdzības kolēģu, ģimenes locekļu un draugu vidū. “Vakardienas ēdiens” un “smirdīgs mākonis” bija visbiežāk lietotie apzīmējumi, lai to aprakstītu.

Vēl viens izaicinājums bija atteikšanās no šampūna.

Džila rakstīja, ka jau trešajā dienā viņas mati bija tik taukaini, ka, ķemmējot uz aizmuguri, tie vairs nekrita atpakaļ un tā arī palika. 10. dienā tie jau oda pēc “sapuvuša pagraba”, bet eksperimenta beigās viņas vīrs pateica, ka tie ož pēc “jūras aļģēm uz cilvēka līķa”.

3418B91D00000578-3587581-image-m-19_1463081573761

Runājot par ādas stāvokli, sākumā uzmetās akne un psoriāze, taču pēc 21. dienas viss mainījās.

No Džesikas aknes vairs nebija ne miņas, un āda izskatījās labāk nekā “pēdējo mēnešu laikā”, bet Džilas psoriāze vienkārši pazuda.

Lai arī viņas joprojām smirdēja, viņas sāka justies tīrākas, pat vienkārši noskalojoties ar ūdeni. Džila pastāstīja, ka “tā netīrība un lipīgums bija prom”.

Turklāt ikdienas rutīna bez skaistumkopšanas un higiēnas produktiem no rītiem ietaupīja 45 minūtes.

Mēs varam lietot ziepes, šampūnu un kosmētiku, taču šis eksperiments pierādīja, ka ķermenis spēj pats sevi attīrīt, un mēs to pietiekami nenovērtējam.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment