Mēs atbrīvojamies no skudrām vienas dienas laikā. Gadu gadiem pārbaudītas metodes

Ņemam 2 litrus tumšā, saldā alus. Lejam pa 50 gr. (pašai glāzei jābūt vismaz 100 ml.) glāzītēs un saliekam pa problemātiskām vietām. Tālāk viņi paši nāks un ielavīsies šādās lamatās. Var divas nedēļas nenovākt, tikai pieliet lieliskai jautrībai, jo vairāk lien, jo lielāka būs rūgšana un spēcīgāks aromāts.

Tajā pašā laikā šāds slazds atbrīvos arī no kukaiņiem un gliemežiem.

Sapuvusi miziņa

Mazāk jautra metode, bet arī efektīva. Vajadzēs miziņu no banāna ar tumšiem iedobumiem (nevis brūniem, bet tieši melniem). Sakārtojam sakopojuma vietās, un pēc divām dienām novācam. Atkārtojam līdz ienaidnieka pilnīgai iznīcināšanai.

Mežsargs pastāstīja, kā vienkārši atbrīvoties no odiem un knišļiem mežā un laukos. Nekas nav jāpērk.

Uzmanību! Banāns Te ir tāda tēma, kas prasa diskusiju. Man, kad pats izmēģināju, diennakti viņi tur kaut ko piemēsloja, mazāk kļuva, bet problēma neatrisinājās. Otro reizi vairs negāja cauri, spļaudījās un apgāja apkārt mizai. Jā, teorijā tiek barota, kas no pārsātinājuma sprāgst, bet pats nav redzējis apstiprinājumu šim faktam.

Lasi vēl: Cik negatavo, vienmēr ir par maz: biezpiena sacepums kā bērnudārzā, garda brokastu recepte (kupla un maiga, apēdama sekundēs)

Jā, es to izmantoju kā mēslojumu. Šajā gadījumā kopumā (tikai mans viedoklis).

Borskābe

Paciņa 10 gr. atšķaida borskābi 300 ml. silts ūdens. Tālāk drāniņu saslapina un novieto uz skudru pūžņa, virsū pārkaisa ar zemi, lai neizpūstas. Pēc apmēram stundas skudru koncentrācija manāmi samazinās.

Lasi vēl: Tests: Kā tu turi savu telefonu un ko tas nozīmē

Kaut kas ēdams vai salds, kas samērcēts šādā šķidrumā, nepalīdzēs! Viņi vienkārši pārcelsies uz citu vietu, kad būs pilni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment