Milzīgi gara meitene, kuru dēvēja par “monstru” un godzillu, kļūst par fetiša modeli (+FOTO)

Tad, kad Alijai bija nedaudz pāri 20, viņa pelnīja naudu, pozējot fotogrāfijās kopā ar maza auguma vīriešiem. Nereti viņa vīriešus arī pacēla gaisā.

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-1

Bet viņas modeles karjera beidzās tad, kad Alija nokrita un salauza potīti, kamēr cēla augšup mazu vīrieti.

Viņa stāsta: “Es cēlu vīrieti, kurš svēra 86 kg, un man kājās bija ļoti nestabili augstie papēži, un mēs paslīdējām, un es ļoti sāpīgi salauzu potīti. Tajā brīdī es nolēmu, ka laiks to pilnībā pārtraukt.”

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-2

Agrākā modele par savu pieredzi komentē: “Es nopelnīju labu naudu, un man bija dažas interesantas pieredzes. Bet galu galā šī profesija nelika man justies piepildītai un nebija radoša. Tā kļuva ļoti garlaicīga. Visu laiku viens un tas pats.”

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-3

Neviens nav lielāks Alijas garā auguma fans kā viņas 1.93 m garais personiskais treneris un puisis Sīns Vebs. Sīnu Alijas svars aizrāva jau uzreiz, kad vīrietis viņu ieraudzīja picērijā, un abu starpā uzreiz sākās laba saprašanās.

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-5

Sīns stāsta: “Es esmu 1.93 m garš, tātad aptuveni 13 cm īsāks nekā Alija. Ejot pa ielu, mēs saņemam daudz uzmanības, bet, manuprāt, tā ir laba uzmanība. Man patīk būt ar viņu kopā viņas personības dēļ. Viņas garums ir brīnišķīga lieta, kas man šķiet pievilcīga. Taču pazīt viņu kā cilvēku – tas ir kaut kas daudz lielāks par viņas augumu.”

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-6

Alija, kura nekad nav satikusi cilvēku, kurš būtu tikpat garš kā viņa, tagad iedrošina arī citas sievietes pieņemt savas atšķirības. Viņa ir iemācījusies būt pašpārliecināta un saskatīt savā garajā augumā priekšrocību nevis trūkumu.

giantess-dubbed-godzilla-beats-the-bullies-4

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment