Nauda, karjera un mīlestība: Tamāra Globa nosauc decembra galvenos veiksminiekus

Mežāzis

Decembrī Mežāžiem būs labākā stunda. Visu mēnesi jūs gozēsiet godībā. Šis ir lielisks laiks, lai uzlabotu lietas visās dzīves jomās. Taču plānus var sabojāt zīmes pārstāvju emocionālais stāvoklis, proti, pēkšņas garastāvokļa maiņas. Pēkšņi kļūsi sentimentāls, kas tev ir neparasti. Īpaši jūtīgi Mežāži jutīsies savas dzimšanas dienas priekšvakarā. Parādīsies letarģija, liksies, ka spēks tevi pametīs.

Zvaigznes iesaka darīt to, kas jums padodas vislabāk, un ar vēsu prātu. Racionāli pieiet darba jautājumiem. Ja pieliksi pietiekami daudz pūļu, līdz Jaunajam gadam sasniegsi noteiktus virsotnes karjerā.

Decembris ir arī piemērots mēnesis, lai rūpētos par savu personīgo dzīvi. Piemēram, ienesiet harmoniju attiecībās ar partneri. Vientuļajiem Mežāžiem būs iespēja atrast savu dvēseles radinieku. Šī persona spēlēs lielu lomu jūsu dzīvē.

Zivis

Decembrī Zivis iegriezīs mīlestība. Gaidāmi daudzi patīkami pasākumi, dāvanas un tikšanās. Harmonija jūsu personīgajā dzīvē labvēlīgi ietekmēs jūsu psiholoģisko stāvokli. Darbā Zivis izrādīs koncentrēšanos un vērību. Sakarā ar to palielināsies ienākumi.

Lasi vēl: Mēneša horoskops visām zīmēm: decembrī Dvīņi dzīvos pilnvērtīgi, un Zivis saņems uzaicinājumu uz jaunu darbu

Lasi vēl: Kāpēc dažiem kaķiem patīk gulēt putekļos un netīrumos: eksperti ir atklājuši šīs dīvainās uzvedības iemeslus

Vienīgais, mēģiniet saglabāt pozitīvu attieksmi un atpūsties. Emocionālais stress, iespējams, jūs satrauks. Bet to nevajadzētu pieļaut, pretējā gadījumā jūs izlaidīsiet veiksmīgu periodu.

Esiet elastīgs personīgajā dzīvē. Starp citu, elastība būs nepieciešama ne tikai komunicējot ar savu otro pusīti, bet arī ar vadību un kolēģiem. Tāpat esiet mierīgs. Piemērots laiks līgumu slēgšanai, ģimenes brīvdienām un korporatīvajiem pasākumiem.

Arī interesanti:

Kā ātri noņemt dzeltenumu vannā, izlietnē un tualetē: efektīvāku līdzekli neatrast

Ziedēšanu nesagaidīsiet: nepieļaujiet šīs 5 orhideju audzēšanas kļūdas

Viena sastāvdaļa vienkāršas šprotu sviestmaizes padarīs par restorāna cienīgu uzkodu: kulinārijas triki

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment