Nebijusi metode, kā uzcept šašliku tieši virtuvē. Visiem tiem, kas tā arī nekad neizbrauc pie dabas…

Šašliku droši vien mīl visi. Bet augstceltņu iedzīvotājiem ne vienmēr ir iespējams atrast laiku, lai dotos dabā. Piedāvājam lielisku recepti nedēļas nogales maltītei. Tagad jūs varat cept šašliku ar dabīgiem dūmiem pilsētas dzīvoklī, tieši virtuvē!

Pateicoties īpašai marinādei, gaļa izrādās ļoti maiga, no tās izplūstošais garšvielu aromāts un dūmi ievilinās virtuvē visus mājiniekus. Tikai nedomājiet, ka jālieto “šķidrie dūmi”. Mēs iesim citu ceļu…

Lasi arī: Slinkā siļķe kažokā – debišķīgs ēdiens, kuru slavēs ikviens!

Mājas šašliks

Sastāvdaļas:

  • 1 kg vistas gaļas (der arī liellopa un cūkgaļa)
  • 2 sīpoli
  • 4 ēdamkarotes sojas mērce
  • 1 tējkarote koriandrs
  • 1 citrons
  • 1 ēdamkarote galda etiķis
  • 1 tējkarote aromātiskas garšvielas pēc jūsu izvēles

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment