Nekad neatklāj šīs 7 attiecību detaļas citiem, ja nevēlies bumeranga efektu

Nevajag nevienam stāstīt par šīm 7 lietām:

  1. Partnera trūkumi

Protams, ka jūs varat slavēt savu iemīļoto un pat apspriest dažus jūsu attiecību jautājumus, bet nevajag stāstīt cilvēkiem par trūkumiem, kurus jums ir izdevies saskatīt. Vai jums būtu patīkami, ja mīļotais cilvēks apspriestu jūs tādā kontekstā ar saviem draugiem?

  1. Finansiālās problēmas

Dažreiz ikvienu piemeklē finansiālās neveiksmes, un, ticiet man, tas jau tā stipri sit pa viņu pašcieņu! Nevajag visu pasliktināt un stāstīt par to citiem cilvēkiem. Jūs taču neesat klaču bāba!

  1. Ģimenes noslēpumi

Jums arī pašam ir jāsaprot, ka šīs tēmas ir tabu apspriešanai ar citiem cilvēkiem. Visdārgākajam vienmēr ir jāpaliek tikai starp jums. Cieniet to, ko jūsu mīļotais jums ir uzticējis!

  1. Problēmas ar vīramāti/sievasmāti

Par to jums ir jāparunā ar partneri, un tikai tad var stāstīt citiem. Bet vajag atcerēties, ka citu padomi vienmēr diez vai dotajā situācijā palīdzēs. Pacentieties nomierināties un saprātīgi izanalizēt problēmu.

  1. Seksuāla rakstura problēmas

Iespējams, jums arī paliks vieglāk, ja izstāsīsiet par to kādam, bet maz ticams, ka kāds sniegs jums padomu, kas palīdzēs tikt galā ar problēmu. Dotajā situācijā jums atkal ieteicams no sirds parunāt ar savu mīļoto cilvēku. Ja jūs cienāt savas attiecības, tad obligāti atradīsiet risinājumu!

  1. Viņa seksuālās fantāzijas

Izstāstot to kādam, jūs riskējat padarīt šo informāciju pieejamu sabiedrībai. Nevajag izplatīt tik intīmas tēmas.

  1. Krāpšana no vienas vai otras puses

Tā ir ļoti sāpīga tēma. Ja jūs kategoriski esat izlēmusi šķirties ar partneri, tad jums ir tiesības apspriest šo tēmu, ar ko vien gribat, bet, ja esat nolēmusi palikt kopā un piedot, tad ne par ko par notikušo nestāstiet tuviniekiem. Viņi varbūt arī ar vārdiem jūs atbalsta, bet domās var arī nosodīt.

Lasi vēl: 6 patiesas pazīmes, kas norāda uz to, ka tava otrā pusīte nav laimīga attiecībās

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment