NEKAD nesaki šīs lietas sievietei ar tetovējumiem!

1. Man nepatīk meitenes ar tetovējumiem

Cik brīnišķīgi, tev paveicies, jo apkārt ir daudz meiteņu bez tetovējumiem! Izvēlies! Atvaino, ka tik daudzas no mums ir aizskārušas tevi, liekot ieraudzīt mūsu tetovējumus. Tavai zināšanai, pietiekoši daudziem patīk tetovējumi. Tā kā mums gluži vienalga, ko tu domā.

2. Tu to agri vai vēlu nožēlosi

Jā, jā, tev taisnība. Es esmu pieaugusi sieviete un man ir pašai sava galva uz pleciem. Kādēļ gan tu nevari saprast, ka es labāk zinu, ko domāšu par saviem tetovējumiem, jā,  arī pēc 10 gadiem. Es nožēlotu tikai vienu – to, ka man nav tetovējumu.

3. Vai tev ir tetovējumi arī citur??

Nav pieņemami jautāt kā mēs izskatāmies zem drēbēm, tikai tādēļ, ka kāds tetovējums nav aizsegts ar apģērbu.

4. Vai sāpēja?

Jā. Man kāds uzbruka ar adatu un mocīja mani pusstundu. Drīzāk jau 11 stundas. Un ja vēlies lai pastāstu, ka kliedzu un raudāju kā maiga puķe, man žēl, bet nāksies tevi sarūgtināt. Patiesību sakot, cik tetovēšanas salonus esmu apmeklējusi, ievēroju, ka vīrieši vairāk bļaustās par sāpēm nekā sievietes.

5. Vai tu neuztraucies, ka vēlāk tetovējumi neglīti izskatīsies uz nokarājušās ādas, kad būsi veca?

Nē, jo tā būs “nokarājusies” un “neglītā” daļa manis un es būšu visstilīgākā ome, kāda vien redzēta, nespēju vien sagaidīt!

6. Tādā paskatā tu nekad nedabūsi darbu

Tu mani satiki pirms piecām minūtēm, tu pat nezini manu vārdu. Kā tu uzdrīksties spriest par manu karjeru? Tu uzskati, ka esmu bezdarbniece tikai tādēļ, ka man ir tetovējumi?

Jā, darba devējiem nepatīk redzami tetovējumi, bet tu būsi pārsteigts uzzinot, ka daudzās darba vietās tie neko nenozīmē. Attieksme mainās un tetovējumi kļūst arvien pieņemamāki.

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment