Nekādā gadījumā nepērc to garajā Pūķa gadā, citādi no nelaimes neizbēgt!

Daudzi cilvēki baidās un uztraucas pirms garā gada ierašanās. Visu laiku to uzskatīja par bīstamu un neveiksmīgu, un bagātīgu ražu attiecināja uz neveiksmi, utt. Noskaidrosim, kurš 2024. gads ir garais gads vai parasts gads un ko tas var ietvert.

2024. gads: garais gads vai parastais gads?

Tātad, vai 2024. gads ir garais gads vai parasts gads? Atbilde ir garais gads! Tas nozīmē, ka spēkā stājas brīnišķīgs māņticību un astroloģisko prognožu sajaukums. Mūsu senči uzskatīja, ka garajā gadā nevajadzētu veikt lielus pirkumus, rīkot kāzas vai sākt jaunu biznesu. Ieguvumi var ātri kļūt nelietojami vai radīt daudzas problēmas. Astrologi arī mudina vienā balsī: 2024. gadā mums būs jāapkopo viss spēks un izturība.

Lai jūs nesaslogotu sevi un zinātu, kā rīkoties konkrētajā situācijā, esam sagatavojuši tautas zīmju un ieteikumu kopumu garajam gadam. Ir svarīgi neļaut bailēm un negatīvismam ienākt savā dzīvē, bet zināt, kas var notikt un kā to apiet.

Garā gada aizliegumi: mājas un karjera

2024. gads nav labākais laiks, lai pārceltos uz jaunu dzīvokli, pirktu vai celtu māju. Jūsu māja var izrādīties neērta, nodegt vai izmaksāt vairāk laika un naudas, nekā gaidījāt. Tas pats attiecas uz jaunu būvniecību.

Lai jaunas mēbeles kalpotu ilgu laiku, nepērciet tās uz numuriem, kuros ir septiņi (7, 17, 27). Nākamajā gadā nevajadzētu mainīt plīti vai kamīnu, lai nesabojātu ģimenes laimi.

Vienkārša burvestība pie ārdurvīm sliekšņa priekšā palīdzēs aizsargāt jūs ceļojuma un garu ceļojumu laikā: “Kad es atstāju slieksni, es atgriežos mājās. Āmen!” Pēc tam drosmīgi dodieties pretī piedzīvojumiem bez bailēm un raizēm.

Lasi arī: Kāpēc mūsu omītes ticēja, ka nekādā gadījumā nedrīkst valkāt cita cilvēka apavus? Tas, izrādās, ir biedējoši!

Neatstājiet savu iepriekšējo darbu – jaunajā vietā būs daudz problēmu un nepatikšanas. Ja piedāvājums ir vilinošs, pasūtiet to ieviest līdz 2023. gada beigām vai sāciet jaunu karjeras ceļu jau 2025. gadā. 2024. gadā atvērts bizness cietīs zaudējumus, pat ja visu izplānosiet līdz mazākajai detaļai.

Nākamais gads uzliks nastu uz to pleciem, kuri nevēlas mainīties. Esiet gatavs elastīgi reaģēt uz izmaiņām, apgūt jaunas zināšanas un uzlabot savas prasmes. Ļaujiet kursiem, semināriem, konferencēm un jaunu valodu apguvei kļūt par jūsu labākajiem draugiem. Vienmēr izveidojiet plānu B, ja kaut kas noiet greizi.

Kāzas, bērni un attiecības

Tradicionāli garajā gadā kāzas ir aizliegtas. Bet, ja sirds aicinājums ir spēcīgs, pirms kāzām atbrīvojiet sev ceļu ar šādiem vārdiem: “Tas ir kronis, kas vainagojas, nevis lēciens.”

Ja 2024. gadā tevi pārņem laimīgs ģimenes papildinājums, izvēlies krustvecākus starp saviem asinsradiniekiem. Nevajag svinēt mazuļa pirmā zoba parādīšanos ar trokšņainām svinībām, pretējā gadījumā radīsies problēmas ar zobiem. Grūtniecēm nevajadzētu griezt matus pirms dzemdībām, lai netiktu nogriezta nedzimušā bērna spēks un veselība.

Lai šķiršanās neatstātu sliktas pēdas tavā dvēselē un liktenī, paņem līdzi tikko iegādātu dvieli uz baznīcu un iedod to lai mazgā grīdas. Sakiet sev: “Es izsaku cieņu garajam gadam. Lūdzu, mans eņģelis, stāvi man blakus. Un atkārtojiet “Āmen” trīs reizes.

Lasi vēl: Tamāra Globa: 5 zodiaka zīmes, kuras neatstās finansiālā veiksme 2024. gadā

Lasi arī: Būsi uz “pauzes”, cik viena un tā pati prece maksā Vācijā un Latvijā

Pazīmes liecina, ka jaunajai mīlestībai garajā gadā nebūs ilgas un laimīgas dzīves. Biežas ķildas un nodevības kļūs par šāda pāra pavadoņiem.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment