Nekādā gadījumā nepērc to garajā Pūķa gadā, citādi no nelaimes neizbēgt!

Zīmes un dzīve

Vai dzirdējāt suņa vai vilka gaudošanu? Sakiet šādus vārdus: “Ej raudi, bet ne uz manām mājām. Āmen!” Nokaujot putnu, katrs trešais līķis jāziedo kaimiņiem vai jānodod labdarībai.

Stādot augus, čuksti: “Es stādu garajās dienās, es vairoju pārpilnību un bagātību.” Skumjas ziņas sēņotājiem: 2024. gadā nav jēgas vākt un uzglabāt sēnes. Augsts veselības apdraudējums.

Vai bija dzirdams pirmais pērkons? Ātri sakrustiet pirkstus un sakiet: “Visa ģimene ir ar mani!” Pēc tam uzskaitiet to cilvēku vārdus, ar kuriem dzīvojat zem viena jumta, kurus mīlat un novērtējat. Pabeidziet burvestību ar vārdu “Āmen”.

Izvairieties no baznīcas, kurā notiek bēru dievkalpojumi. It īpaši, ja esat stāvoklī vai ar jums ir mazs bērns. Tādā veidā jūs pasargāsiet sevi no negatīvo zemāko būtņu pieplūduma. Tāpat nevajadzētu iepriekš iegādāties apbedīšanas piederumus (šalles, dvieļus), lai neizraisītu nelaimi.

Ziemassvētku dziedāšana, tērpta kā dzīvnieki un ļaunie gari, ir tabu. Tiek uzskatīts, ka cilvēks var pārņemt sava tēla īpašības. Aizliegta arī mājdzīvnieku un citu dzīvnieku apmaiņa un pārdošana.

Garā gada laikā iet pirtī pirmdienās nozīmē atdot savu veiksmi.

Labākais padoms 2024. gadam

Garajā gadā jums būs jāsavāc gribasspēks un jāparāda, ko jūs esat vērts. Esiet uzmanīgs, dodiet priekšroku racionāliem argumentiem, nevis emocijām. Gatavojieties darbam un pašattīstībai: tas viss palīdzēs jums stingri nostāties uz kājām. Šis ir grūts, bet brīnišķīgs laiks, lai liktu spēcīgu pamatu nākamajiem gadiem un pat gadu desmitiem.

Lasi vēl: Mehdi Ebrahimi Vafa Jaungada ekstra horoskops visām zodiaka zīmēm no 2023. gada 21. decembra līdz 31. decembrim!

Lasi vēl: Sēžu sabiedriskajā autobusā, klausos mūziku austiņās, kad pēkšņi caur austiņām dzirdu kliedzienus. Pēc tam ilgi pārdzīvoju

Vai ticat garā gada “sarežģītajam raksturam”, tā pazīmēm un aizliegumiem? Dalieties ar mums komentāros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment