Ņemu siļķi, lavašu un gatavoju neticami garšīgu ruleti: pirmā uzkoda, kura tiek apēsta uz svētku galda (siļķu rulete “zem kažoka”)

Šis ir gadījums, kad tiek izmantota parastā klasiskā recepte “siļķe zem kažoka” un nedaudz atjaunināta, kā rezultātā tiek iegūts brīnišķīgs jauns šo iecienīto salātu atveidojums.

Jebkuros svētkos siļķe zem kažoka lavašā vienmēr rada sensāciju, pārsteigumu un apbrīnu, un pagatavot nevarētu būt vienkāršāk, izmēģiniet, garantēju, ka jums patiks.

“Siļķes zem kažoka” rullīša ņemu lavašu, izmērs aptuveni 35 x 40 cm, un iesmērēju ar plānu majonēzes kārtiņu, tad uzlieku vēl vienu lavaša loksni, lai lavašs neplīst, bet ja ir ļoti biezs lavašs, var atstāt vienu, bet es izmantoju divus.

Ja kādam šķiet, ka tas ir daudz, apliecinu, ka tā nemaz nav, lavašs pēc mērcēšanas kūst mutē. Ruletei es ņemu 4 lavaša loksnes.

Tad ņemu divas vārītas bietes un sarīvēju, pēc tam noteikti izspiežu biešu sulu.

Tālāk es vienmērīgi sadalu bietes pa lavašu.

Bietēm virsū lieku vēl vienu lavaša loksni.

Un liku nākamo kārtu – 2 vārītus rīvētus burkānus.

Lasi vēl: Es to vienkārši uzleju uz nezālēs un tās uzreiz nokalst. Es jums parādīšu triku, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no nezāles.

Burkāniem virsū lieku vārītas olas, sarīvētas uz smalkās rīves – 4 gab.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment