Es to vienkārši uzleju uz nezālēs un tās uzreiz nokalst. Es jums parādīšu triku, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no nezāles.

Ir ļoti grūti cīnīties ar nezāli, kas aug starp bruģi, utt. Ja jūs to vienkārši izvelkat ar rokām, tas aizņem daudz laika un pūļu. Šīm nezālēm ir spēcīgas saknes, un tās ir ļoti grūti izraut. 

Es cīnos ar šāda veida zāli savā veidā, izmantojot efektīvu maisījumu, kas vienkārši izžāvē, izkaltē zāli. Es jums pastāstīšu, kā pagatavot šo brīnišķīgo nezāļu apkarošanas līdzekli.

Šai receptei mums būs nepieciešams:

Etiķskābi ļoti stipru, galda sāls un šķidrs trauku mazgāšanas līdzeklis. Mums vajag arī tīru ūdeni.

Sastāvdaļas sajauc, ievērojot šādas proporcijas. 1 ēdamkarotei etiķa ņem 3 ēdamkarotes ūdens.

Attiecīgi, ja ņemam 2 ēdamkarotes etiķa, tad jāņem 6 ēdamkarotes ūdens. Tas viss ir atkarīgs no tā, cik lielu daudzumu mēs vēlamies saņemt.

Pievienojiet pustējkaroti sāls 2 ēdamkarotes etiķa un 6 ēdamkarotes ūdens. Jums būs jāņem arī neliels daudzums mazgāšanas līdzekļa.

Ērtības labad šo kompozīciju uzreiz sagatavoju pudelītē, uz kuras tad uzskrūvēju aerosola pudelīti. Mēs aizveram pudeli, sakratiet to, lai sajauktu visas sastāvdaļas, un dodamies uz vietu cīnīties ar nezālēm.

Lasi vēl: “Lēts melamīna sūklis, bet tik daudz priekšrocību!” – Es to lietoju mājās, un man nav problēmu. Kāda pieredzējusi mājsaimniece pastāstīja par tā priekšrocībām

Izsmidziniet produktu uz zāles. Varat arī vienkārši izliet šo produktu uz zāles. Protams, jūs nepamanīsiet rezultātus uzreiz. Jums jāgaida diena. Pēc šī laika jūs pamanīsiet, ka zāle ir sākusi izžūt.
Var pagaidīt līdz pilnībā izžūst, vai arī var sākt plēst ārā, tas būs ļoti vienkārši izdarāms. Un tad kādu laiku šajā vietā nezāles neaugs.

Šis produkts ir drošs augsnei, atšķirībā no veikalos nopērkamajiem herbicīdiem, kas ne tikai iznīcina nezāles, bet arī kaitē labības augiem.

Lasi vēl: “Kad nāks tas siltums… tas nāks” – ar pārsteidzošiem jaunumiem par šo nedeļu nācis klajā meteorologs Toms Bricis. Vai “sitīs” jauni siltuma rekordi?

Vēlos arī atzīmēt, ka manam produktam ir lēta cena, jo tā pamatā ir sastāvdaļas, kas atrodamas katrā mājā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment