Neparasti! Kādēļ policijas darbiniecei nācās pamest savu darbu?

Policiste, Džo Kellinga, devās policijas apgaitā ar dienesta automašīnu, bet tad viņai sākas novēlota reakcija uz saskari ar elastīgo saiti. Viņai sākās anafilaktiskais šoks, kas radīja ļoti bīstamu situāciju. Džo gandrīz avarēja.

Vēlāk Džo tika diagnosticēta ļoti reta alerģija, kas neļāva viņai darīt savu darbu. Alerģija pret gumijas, lateksa izstrādājumiem nozīmē to, ka viņa nevar savākt pierādījumus, jo ir jālieto gumijas cimdi.

“Kā es sajutu saskaršanos ar elastīgo saiti, es iedzēru pret alerģijas medikamentus un steroīdus. Man nekad nebija tā gadījies, ka reakcija ir tik novēlota,” stāsta Džo. “Kad es sāku braukt, tad sajutu, ka mans kakls sāk aizpampt. Nospiedu sarkano pogu, kas automātiski savieno ar palīdzības dienestu. Neko daudz es neatceros, bet zinu tikai to, ka es neko nevarēju pateikt, jo personāls bija dzirdējis tikai manu sēkšanu.”

police2

Laimīgā kārtā aiz Džo brauca divas medmāsas, kuras apstājās un atrada mani horizontālā stāvoklī, slīkstot bezsamaņā.

Pēc tam viņa vairs neesot spējīga domāt ne par ko citu, jo viņas darbs ir glābt cilvēku dzīvības, nevis pakļaut tās briesmām, rados bīstamas situācijas un haosu uz ceļiem.

“Pirmā reize, kad man radās problēmas bija 2004. gadā, kad kopā ar vīru bijām devušies uz restorānu un es ēdu avokado. Tad manas lūpas sāka piepampt, kā pēc neveiksmīgas botulīna injekcijas. Tad es noskaidroju, ka letekss un avokado satur līdzīgas vielas, kas izsauc manu alerģisko reakciju,” par pirmo pieredzi stāsta Džo. “Es nevaru doties uz savu bērnu ballītēm, jo tur ir daudz balonu. Tā vietā mans vīrs to dara un uzreiz, kā viņi atgriežas mājās, tā ir jāmazgā visas drēbes, ja nu kādas daļiņas ir aizķērušas apģērbā.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment