Nepatīk savs priekšnieks? Priecājies, ka nestrādā šajā kompānijā

crawl-featured

Kāda kompānija Ķīnā pieķerta necilvēcīgi un pazemojoši sodām savus darbiniekus par nepilnīgu sniegumu darbā.

Cik ilgi vēl turpināsies šāda visatļautība?

Lai lasītu stāstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zigis</cite>

    Pff… ko tur brīnīties!? Ja Latvijā darbiniekiem liks ko tādu darīt, pat ja tagad teiks nekad nedarīs, gribētu redzēt ko tas pats cilvēks teiks ja viņam būtu vēl divi bērni jābaro mājās piemēram…. Viss ir atkarīgs no likumdošanas un to ievērošanas no pašu likuma kalpiem, pat ja jāsoda bagātnieks vai amatpersona nez kapēc likumi pazūd un paši sagrozās….
    Kā es secināju no dzīves pieredzētā darbinieka ģimenes stāvoklis bieži tiek izmantots, lai neverbāli šantažētu viņu ar darba zaudēšanu, kā arī apkrāpt vai kko neizmaksāt, jo darba devējs arī nav muļķis viņš jau zin ka var darīt ko gribi ar darbinieku, jo apzinās ka nekur īpaši nespruks a ja kas citu dabūs vietā.
    Pavisam noteikti šis video pavisam neizbrīnīja… Un tiesā iet arī būs interesanti, jo sākumā visi par vienu un viens par visiem a kad jārīkojas 99% samīžās un kā žurkas pa alām izklīst itkā nekas nav bijis.
    Secinājums ja tev ir ģimene tā tiks izmantota pret jums!

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment