Padomi, kā mīlēšanās laikā noturēties ilgāk: tu noteikti jau sen šo gribēji zināt

Paņēmieni, ar kuru palīdzību iespējams izvairīties no priekšlaicīgas ejakulācijas

Which-Techniques-Help-Overcome-Premature-Ejaculation-770x402

Apturēšanas un atsākšanas metode

1. Sasniedz seksuāla uzbudinājuma stadiju ar priekšspēles vai masturbācijas palīdzību.

2. Tuvojoties kulminācijas punktam, pārtrauc stimulāciju un vairākas reizes dziļi ievelc elpu, mēģini atslābināties.

3. Tiklīdz tiksi pāri vēlmei sasniegt orgasmu, atslābinies un atkārto procesu.

Šī metode palīdzēs atpazīt brīdi, kad ķermenis ir gatavs sasniegt orgasmu un laicīgi veikt elpošanas un atslābināšanās vingrinājumus. Pastāvīga to praktizēšana palīdzēs laika gaitā iemācīties pārvaldīt ejakulāciju.

Iegurņa pamatnes muskulatūras vingrinājumi (kegela vingrinājumi)

Šie vingrinājumi stiprina iegurņa muskulatūru. Labākais veids, kā identificēt šo muskuļu esamību, ir urinācijas laikā. Sēžot uz tualetes poda, uz pāris sekundēm pārtrauc urīna plūsmu un tad atkal atsāc urinēt. Vingrinājuma atkārtošana vairākas reizes nostiprinās šos muskuļus. Izmanto šo pašu vingrinājumu, lai sasprindzinātu muskulatūru, kad tuvojas orgasms.

Saspiešanas metode

Sasniedzot orgasma punktu, saspied locekli vietā, kur tā galviņa savienojas ar kakliņu. Tiklīdz vēlme ejakulēt ir apturēta, pagaidi 20-30 sekundes un tad turpini dzimumaktu vai masturbāciju.

Prezervatīvi

Izklausās pārlieku vienkārši, lai tā būtu patiesība, tomēr daudzi vīrieši pēc izmēģināšanas tieši šo metodi atzinuši par visefektīvāko. Prezervatīvi var samazināt jutīgumu, kā arī atlikt vēlmi ejakulēt. Neizvēlies īpaši plānos prezervatīvus, to vietā izvēlies pēc iespējas biezākus. Tāpat vari pamēģināt prezervatīvus, kas satur nelielu daudzumu jutību samazinoša gela, tas var atlikt ejakulāciju vēl ilgāk (pirms tā uzvilkšanas noteikti pārliecinies, kura ir uz locekļa velkamā puse).

Lasi vēl: Dīvains “seksa triks”, kas nodrošinās tev daudz ilgāku mūžu – bet vai tu spēsi to izpildīt?

Dziļās elpošanas metode

Atbrīvojies no satraukuma ar elpošanas vingrinājumu palīdzību. Dziļi ieelpo gaisu 5 sekundes, tad 3 sekundes noturi to sevī un piecas sekundes izelpo. Pakāpeniski atkārto vingrinājumu sākot ar 2 minūtēm un beidzot ar 5 minūtēm. Savienojies ar partneri intīmākā veidā, pieskaņojoties viņa elpošanas ritmam.

Priekšspēle

Lielākā daļa vīriešu vairāk koncentrējas uz seksu, nevis tā priekšspēli, kas paildzina intīmos brīžus. Ilgāka priekšspēle samazina neapmierinātību, vilšanos un ar veiktspēju saistīto trauksmainību. Izbaudi seksu un padari to par patīkamu laika pavadīšanas veidu.

Pozu maiņa

Daudzi vīrieši pat neapzinās, ka seksa pozai ir svarīga loma tajā, cik ātri tiek sasniegts orgasms. “Pasīvās” pozas, tādas kā atrašanās zem seksa partnera vai “karotīšu” poza daudz mazāk noslogo dzimumlocekļa galviņu salīdzinājumā ar “aktīvajām” pozām, tādām kā misionāru un suņu poza.

Avots: curejoy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura nebeigs pārsteigt gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

Leave a Comment