Padomi, ko sporta zālē labāk nevajadzētu darīt!

Dzīvniecisku skaņu izdvešana

Nav nekā slikta, ja pēdējās svara stieņa uzspiešanas reizēs izdves kādu nekontrolētu skaņu, jo tu piepūli savus spēkus. Taču tie (pārsvarā vīrieši), kas ņurd, gaudo un rēc pirms un pēc katras šķietami smagas hanteles pacelšanas, sevi izrāda ne tajā labākajā veidā.

Noliec malā steroīdus un nedaudz parūpējies par testosteronu – neviens par tevi nesajūsminās.

Padomu bārstīšana

Piemēram, norādīšana, ka meitenei vajadzētu notupties zemāk, jo tu vienreiz esi bijis uz CrossFit treniņu un zini, kā tas jādara.

Tas vien, ka tev ir dzimumloceklis un testosterons, nedod tiesības bārstīties ar fitnesa zināšanām. Turklāt, ja tu šīs “zināšanas” pielieto, lai iepazītos ar meiteni, it īpaši augstprātīgā tonī, tas ir pretīgi.

Svaru šūpošana

Spēka treniņu likums nr.1 – neizmanto ķermeņa inerci, lai paceltu lielu svaru, izpildot parastos spēka treniņa vingrinājumus. Ja nevari pilnībā paveikt uzdevumu, tad vismaz nemēģini pacelt milzīgu svaru, lai visi redzētu, kā tu to pacel.

Vēdera preses izrādīšana

Noteikti ir nācies redzēt kādu, kurš vienmēr sevi apbrīno spoguļos, “noslaukot sviedrus” ar kreklu, lai tikai to paceltu augšā un paskatītos uz saviem vēdera preses muskuļiem. Viņš varbūt domā, ka to dara neuzkrītoši, bet tā nav.

Sporta zālēs netrūkst šādu cilvēku, kuri nemitīgi sevi apbrīno. Varbūt tev ir skaists augums, bet tu sabojā visu priekšstatu par savu iekšējo skaistumu, ja esi tik ļoti apsēsts ar ārējo izskatu.

Untitled

Palikšana kailam ilgāk nekā nepieciešams

Ja esi aizmirsis dvieli savā skapītī un tev jāiet pāri visai ģērbtuvei, lai apsegtos, tas nekas. Taču, ja tu izģērbies tiklīdz kā ienāc pa durvīm, staigā no viena soliņa pie otra un runājies ar draugiem, griez nagus un pie spoguļa izrādi dažādas pozas, tad tev nopietni jāpadomā par saviem motīviem. Ko tu vēlies pierādīt un vai sporta zāle ir īstā vieta, kur to darīt? Laikam jau, ka nē.

Avots: www.thrillist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment