Par ko katram vīrietim vajadzētu padomāt, pirms nomesties uz viena ceļa

1. Pārliecinies, ka viņa teiks “Jā” – ir ļoti viegli noteikt, ka viņa teiks “jā”, ja viņa jau tev pati prasa, kad jūs precēsieties. Bet, ja tava mīļotā to nejautā, tad vari pats uzsākt sarunu par laulību un paklausīties, ko viņa stāsta – vai viņa vēlas laulāties, kādā vecumā vēlas oficiāli dibināt ģimeni un vai sarunā izmanto vietniekvārdu “mēs” tā vietā, lai teiktu “es”.

2. Neļauj viņai noprast, ka vēlies viņu bildināt un nestāsti par to nevienam citam – nevajag viņai teikt, ka nevēlies vai netaisies ar viņu precēties, bet arī to, ka grasies viņu bildināt nevajadzētu atklāt. Tā tu sabojāsi visu viņas prieku, kad patiešām to izdarīsi – viņa būs jau visu pastāstījusi savām draudzenēm un mammai.  Pašam arī nevajadzētu nevienam par to stāstīt – īpaši jau viņas draugiem vai tuviniekiem, jo tad pārsteigums ir garantēti izjaukts. Labāk ir neteikt arī saviem draugiem un tuviniekiem, jo dažreiz cilvēks nejauši var izpļāpāties. Plus, var uzrasties cilvēki, kuri mēģinās tevi vai viņu atrunāt no tik nozīmīga soļa speršanas.

Lasi vēl: Aizkustinoši: vīrs pēc sievas nāves atrod sirsnīgu zīmīti no viņas

3. Atrodi īsto gredzenu – ja pats vēl nezini, kādu gredzenu vēlies pirkt, vai arī viņa tev nekad nav teikusi kādu vēlētos, tad vislabāk ir vērsties pie juveliera – viņš tev palīdzēs pašam sakombinēt ideālo gredzenu tavai mīļotajai atbilstoši tavam budžetam. Atceries – dārgakmeņa izmērs nav noteicošais!

4. Padari bildināšanu par notikumu – pirmkārt, parūpējies par to, lai tajā dienā jūs abi būtu sapucējušies, jo neviena sieviete nevēlas atcerēties tik īpašu dienu būdama ģērbusies, piemēram, baikā un sporta tērpā, neuzkrāsojusies un ar matiem nekārtīgā copē. Esi radošs arī ar vietu, kur viņu bildini, un pats galvenais – uztver to dienu kā viņas dienu, tad noteikti nenošausi greizi!

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment