Pašas baismīgākās vietas pasaulē- kuru no tām gribētu apciemot tu?

Leļļu sala Meksikā

Mazu saliņu tuvumā Meksikai ir apdzīvojis kāds vietuļnieks vārdā Džuliāns Santans Barjers. Viņš 50 gadu laikā no plūstošas upes ir savācis izmestas lelles, lai nomierinātu kādas meitenes rēgu, kura noslīka šajā upē un kura viņu bija apsēdusi, līdz pats Santans nomira no sirdslēkmes tās pašas upes krastā. 

Pripjata, Ukraina (Pripyat)

Šī pilsēta, kurā dzīvoja aptuveni 50 000 cilvēku, tika evakuēta uzreiz pēc Černobiļas kodolkatastrofas, kas notika pilsētas tuvumā. Skati, kas šeit ir redzami, ir nepārspējami.

Kaulu kapela, Evora, Portugāle

1500-tajos gados “kaulu kapelu” izveidoja kāds (ļoti dīvains) mūks – viņš to dekorēja ar neskaitāmiem cilvēku kauliem. Ja tas jau nav gana pietiekami, tad kapelā vēl karājas divi līķi, no kuriem viens ir bērna.

Prištinas hotelis, Pristina, Kosovo

Šis “dižais” hotelis vairs nemaz nav tik dižs. Brutālu Balkānu karu laikā 90-tajos gados šo hoteli Serbijas militāristi izmantoja spīdzināšanai un nāves sodu izpildīšanai.

Parīzes katakombas

Šis 200 jūdžu garais tunelis ir mājvieta aptuveni 6 miljoniem ķermeņu. Šis apmeklētājiem ir atvērts kā oficiāls muzejs, tomēr ir dažas vietas, kuras nevienam nav ļauts apskatīt – izklausās pēc izaicinājuma, ne?

Okigaras mežs, Japāna (Aokigahara)

Šis skaistums atrodas tuvumā Fudži kalnam. Tomēr tam ir visai īpatnēja iesauka – pašnāvību mežs. 60 gadu laikā šajā mežā ir izdarītas aptuveni 100 pašnāvības katru gadu. Tā Japānā ir samilzusi problēma, kuru valdība nezina, kā īsti risināt.

Karājošie zārki, Sagada, Filipīnas

Vietējās ciltis zārkus karina klintīs, lai mirušo cilvēku dvēseles būtu tuvāk debesīm. Kāds skats!

Sena ebreju kapsēta, Prāga

Šī kapsēta ir aptuveni 600 gadu veca, tajā ir vairāk nekā 12 000 kapu pieminekļu. Pēc ebreju tradīcijām ķermeņi nekad netiek pārvietoti – kad aptrūkstas vietas, tos sāk likt kārtās vienu virs otra. Šobrīd tur ir jau 12 kārtas, kopā sastādot 100 000 mirušu ķermeņu skaitu.

Taširojima (Tashirojima), Japāna

Šī mazā sala ir vairāk pazīstama pēc saviem iedzīvotājiem, pateicoties milzīgajam kaķu skaitam, kuri dzīvo uz salas, tā ir ieguvusi nosaukumu “kaķu sala”. Kaķi ir VISUR, tādēļ, ja neesi kaķu cilvēks, šis piedzīvojums nav domāts tev.

Stenlija hotelis, Estes parks, Kolorādo

Šajā hotelī jau kopš 70-tajiem gadiem ir novērotas paranormālas aktivitātes. Stefans Kings šajā hotelī pavadīja vienu nakti, kas viņu iedvesmoja sarakstīt grāmatu “The Shining”.

Indes dārzs, Alnvika, Anglija

Šajā parkā tu noteikti nevēlēsies apstāties un pasmaržot rozes, jo tās tevi var nogalināt. 2005. gadā tika izveidots šis parks, lai piesaistītu tūristus – tajā ir toksiski un indīgi augi, kas tiek audzēti izglītības mērķiem.

Avots: geeksvip.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment