Pasaule pēc 100 gadiem. Kā mūs vizualizēja 1900. gadā?

Lūk, piemēram, atklātnīte par izglītības tēmu. Bērniem nākotnē zināšanas ar vadu palīdzību tiks nogādātas tieši līdz smadzenēm.

Ko mēs redzam šobrīd? Protams, mācību process nenoliedzami ir daudz datorizētāks, taču līdz tādam līmenim mēs vēl neesam tikuši…

Lūk, vēl viena atklātnīte, kurā attēlots, kā olas acu mirklī tiek pārveidotas par cālēniem. Manuprāt, šis aparāts ļoti atgādina mūsdienu inkubatorus.

Aplūkojiet šo interesanto mājkalpotājas aizvietotāju! Šis aparāts ir spējīgs slaucīt un vienlaikus arī mazgāt grīdu. Mazliet atgādina mums zināmos mazgājošos putekļu sūcējus.

Lūk, kā cilvēki būtu varējuši pārvietoties pa ūdeni! Iespējams vajadzētu padomāt par šāda katamarāna izveidi.

Kā jums patīk pilsēta, kuru no nelabvēlīgiem laikapstākļiem pasargā kas tāds?

Vācijā 1900. gadā sāka ražot šokolādes “Theodor Hildebrand und Sohn”, kurās bija iespējams atrast šos zīmējumus ar nākotnes pareģojumiem.

Lūk, piemēram, iespēja vāciešiem redzēt cauri sienai. Mūsdienās ar infrasarkano staru palīdzību to ir iespējams arī izdarīt.

Lielisks variants, kā pārvadāt mājas pa pilsētu. Mūsdienās iespējams savu māju pārvadāt, tikai drīzāk uz četriem riteņiem.

Lūk, šādi pēc mākslinieku domām izskatīsies nākotnes pilsētas!

Lūk, atklātnīte, kurā iespējams atpazīt mūsdienu viedtālruņu funkcijas.

No šāda lidojoša aparāta es noteikti neatteiktos!

Kurš gan būtu domājis, ka tolaik cilvēkiem diezgan tieši sanāks aprakstīt mūsdienās notiekošo? Tas ļauj mums fantazēt, kas tad īsti notiks vēl pēc 100 gadiem!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment