5 briesmīgākās auklītes pasaulē – #3 nenovēlētu pat savam ļaunākajam ienaidniekam!

a99623_gulchekhrabobokulova0203a

Auklīte, kura nocirta bērnam galvu

Glučekra Bobokulova, 38 gadus veca auklīte no Uzbekistānas, nocirta galvu 4 gadus vecai meitenītei, kura tajā laikā bija viņas aprūpē, un nesa to cauri Maskavas metro stacijai. Viņa atklāja, ka viņai to lika darīt Allāhs. Glučekra paskaidroja, ka atriebās par tiem, kuri izlēja asinis Sīrijā, un viņa kā vainīgo min tieši Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. “Kāpēc nogalina musulmaņus? Viņi taču arī grib dzīvot!”.

a99623_eva-amurri-martino-and-former-soccer-player-kyle-martino

Auklīte, kura bērna tēvam sūtīja nepiedienīgas īsziņas

Slavenību pāris Eva Amurri Martino (Sūzanas Sarandones meita) un Kails Martino (bijušais sportists) darbā pieņēma auklīti, kura, šķiet, savai draudzenei bija rakstījusi sekojošu īsziņu: Ak, mans Dievs! Vai es tev jau teicu, cik seksīgs ir mans priekšnieks? Es labprāt ar viņu pārgulētu, ha ha. Žēl tikai, ka izskatās, ka viņam nepatīk formīgas latīņamerikānietes, kurām ir, kur iegrābties.” Pēc šādas īsziņas saņemšanas Kails bija gaidījis vismaz atvainošanos, bet to nesaņēma.

a99623_2d3d2e8e00000578-3266903-image-m-39_1444416650075

Auklīte, kura nogalināja divus bērnus, jo viņa bija dusmīga uz bērnu vecākiem par to, ka viņi prasīja viņai iztīrīt māju

Lasi vēl: Tīrās šausmas – 10 visu laiku nežēlīgākās sievas. #5 tu vienkārši nespēsi noticēt!

53 gadus vecā Joselīna Ortega, auklīte no Ņujorkas, centās sevi nogalināt pēc tam, kad bija nogalinājusi divus bērnus, kuri bija viņas aprūpē. Viņa līdz nāvei sadūra 6 gadus veco Lūciju un divus gadus veco brālīti Leo. Joselīna paskaidroja, ka viņa esot sadūrusi bērnus naudas grūtību dēļ, kā arī viņa esot bijusi ļoti aizvainota, ka bērnu vecāki prasīja viņai iztīrīt māju.

a99623_chila

Auklīte, kura cieš no šizofrēnijas – mocīja un nogalināja 16 mēnešus vecu bērnu

Glorija Fīldsa, 31 gadu veca auklīte no Ņujorkas, divu dienu garumā mocīja 16 mēnešu veco Entoniju, kamēr viņa māte bija devusies iekārtot jauno mājokli, uz kuru bija plānojusi pārvākties kopā ar mazo dēlēnu. Glorija jau iepriekš ir bijusi arestēta – 9 reizes.

a99623_lidia-quilligana-435

Auklīte, kura apdedzināja un sita bērnus

31 gadu vecā auklīte Lidija Killigana no Konetikutas tika pieķerta pēc bērnu monitorēšanas ierīces ieraksta, kur atklājās, ka viņa bija situsi 3 gadus veco meitenīti, mēģinājusi viņai kaut ko ar varu iebarot un vēl piespiedusi viņas rokas uz karstas plīts, lai tās apdedzinātu. Pēc cita ieraksta atklājās, ka auklīte bija situsi arī meitenīte jaunākos brāļus – 1 gadu vecus dvīņus.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment