Paši seksīgākie vārdi, ko teikt sievietei

Jā!

Lielākā daļa sieviešu nevēlas vīrieti, kurš visu laiku saka “jā”, bet viņām patīk vīrieši, kuri zina, ko vēlas. Vīrietis, kurš lieto vārdus “jā” un “katrā gadījumā”, liecina par noteiktību. 

Džesika

Nē, nesauc jebkuru sievieti par Džesiku. Bet izkliedz (vai čuksti) viņas vārdu, kad starp jums valda kaisle. Sievietes bauda ir narcistiska. Sava vārda dzirdēšana liek viņai justies vēl īpašākai. Vienā vārdā – viņas vārda teikšana tikai pastiprinās sievietes baudu un vēlmi pēc tevis.

Mīlestība

hearthands

“Es tevi mīlu” nav vienīgais veids, kā pieminēt šo vārdu. Vari izmantot paņēmienu, kad vārda “patīk”  vietā lieto vārdu “mīlu”. 

“Man patīk, kā tu izskaties šajā kleitā” neizklausās tik labi kā “es mīlu to, kā tu izskaties šajā kleitā”. Vārdiem ir liela nozīme.

Slapjš

wet

Visi var redzēt tavu erekciju, tomēr viņas uzbudinājumu vari sajust tikai tu. Tā ir ļoti intīma lieta – jūs abi dalāt noslēpumu par to, ka tu viņu esi uzbudinājis ar savu klātbūtni. Pat tas, ja skaļi izpaud to, ka viņa ir palikusi slapja vai mikla, var vēl vairāk pastiprināt viņas uzbudinājumu. Kad tu pasaki sievietei: “tu kļusti tik slapja”, viņas ķermenis uz to atbildēs.

Tu

wantyou

Uzsver viņas personību – ne darbību. Tā vietā, lai teiktu “es esmu ļoti uzbudināts”, saki “tu mani ļoti uzbudini”. Tici – tas pamatīgi cels viņas pašapziņu. Viņa patiešām vēlas zināt, vai viņā ir kaut kas īpašs, kas uzlabo tavu seksuālo apetīti.

 

Avots: www.menshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment