Patiešām izpildāmi soļi, kurus spert, ja domā, ka tava dzīve ir neizdevusies, bet nezini, kur sākt, lai to risinātu

Ļaujiet pasaulei atvērt jums acis.

Atverieties visiem izaicinājumiem un grūtībām. Pārvariet valodu barjeru, pazaudējieties nezināmā pilsētā.

Atsakieties no ierastās kontroles pār dzīvi, palaidiet visu.

Jūs nekad nenotievēsiet, ja nenomainīsiet savus ēšanas paradumus. Jūs nekad neuzlabosiet savu veselību, ja nesāksiet ēst vairāk dārzeņus un vingrot. Jūs nekad nepaliksiet gudrāks un nepaplašināsiet savus horizontus, ja nelasīsiet un nemācīsieties no citiem.

Jūs nekad nebūsiet laimīgs, ja skatīsieties tikai uz negatīvo.

Jūs nekad dzīvē nesasniegsiet laimi, ja jums apkārt pastāvīgi būs cilvēki un priekšmeti, kas jūs iztukšo.

Jūsu nelaimes iemesls – esat jūs.

Iemesls tam, ka jums nekas nemainās, ka jūsu attiecības nekam neder, ka jūs pastāvīgi kritizējiet citus un gribat vairāk, esat jūs. Jūs un neviens cits.

Tāda ir sūrā patiesība. Jūs esat jūsu sliktākais ienaidnieks; jūs paši stāvat uz savu mērķu un panākumu sasniegšanas ceļā.

Dzīve nav jums neko parādā, tā kā no tās neko negaidiet. Negaidiet, ka jums pēkšņi uzradīsies miljons dolāru, ka jūs pēkšņi pamodīsieties ar atlētisku augumu, ka jūs pēkšņi iegūsiet savu sapņu darbu, neko nedarot, lai to sasniegtu.

Ja jūs kaut ko vēlaties, ir jāstrādā.

Turklāt ne tikai pa pusei jāstrādā, bet gan pa īstam, līdz pēdējiem spēkiem. Ir jāupurējas un jālien uz priekšu pat tad, kad tas ir grūti un nepatīkami. Vajag kustēties uz priekšu pat tad, kad visa jūsu būtība liek jums padoties, jo tas ir vienīgais veids, kā kaut ko panākt.

Ja jūs domājat, ka jūsu dzīve nav izdevusies, tad visticamāk tā arī ir. Kā tajā teicienā: “Viens saka: man izdodas. Otrs saka: man neizdodas. Abiem taisnība”.

Nestāviet sev ceļā, nepadodieties, kad būs grūti, jo kapitulācija nekur jūs neaizvedīs. Tā vietā – strādājiet vēl cītīgāk un vēl vairāk.

Ticiet sev, kad jums neviens netic, lai pēc tam atskatītos atpakaļ un pateiktu: “Es taču teicu!

Neviens netic, ka jūs esat uz kaut ko spējīgi, kamēr jūs to neizdarāt, tāpēc ir tik ļoti svarīgi izvirzīt savus sapņus un tieksmes. Vēlēt to piepildīšanos jums var arī citi, bet tikai jūs varēsiet tos īstenot un tikai jūs varat gūt panākumus vai arī ciest sakāvi, ceļā uz tiem.

Beidziet darīt to, kas jūs neapmierina, beidziet vainot citus savās problēmās, beidziet domāt, ka dzīve jums ir kaut ko parādā, jo tas tā nav. Ja jūs gribat, lai jūsu dzīve kļūtu labāka – attiecīgi arī dzīvojiet! Sāciet darīt kaut ko pozitīvu vajadzīgajā virzienā un neapstājieties, kamēr neesat sasniedzis mērķi.

Un pēc tam ejiet tālāk.

Lasi vēl: Izbirusi sāls neliecina par nelaimes tuvošanos jeb kāpēc mājās to tieši vajadzētu nedaudz izbirdināt?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment