Patiesi stāsti: 19 trakākās lietas un cilvēki, ko redzējuši pārtikas veikalu darbinieki: #14 ir šausmas

1. Kāda sieviete atnāca kopā ar savu dēlu, ielika viņu ratiņos, iepirkās, aizgāja no veikala… Bez sava dēla. Viņa aizstūma ratiņus uz novietni kopā ar visu bērnu un neatgriezās vēl 3 stundas pēc tam, kad mēs izsaucām policiju.

2. Veca dāma nokārtojās “pa lielam”, kamēr gāja cauri piena produktu sadaļai. Vienkārši turpināja iet, it kā nekas nebūtu noticis.

3. Kāds pircējs man pateica, ka viņam patīk mani sarkanie mati un pēc tam jautāja, vai es būtu ar mieru vēlāk tajā vakarā nodarboties ar seksu trijatā kopā ar viņa sievu. Viņš to teica mana kolēģa, kurš bija mans puisis, priekšā.

4. Es brokastu pārslu plaukta aizmugurē atradu zivs galvu. Nekāda iepakojuma, nekā, vienkārši zivs galva.

5. Jums nav ne jausmas, cik bieži cilvēki ienāk pārtikas veikalā apkaunojošā stāvoklī pēc ballītes. Paģiras, seksa laikā izspūruši mati, notraipītas drēbes.

6. Mums bija kaija, kura mēdza ielavīties veikalā kopā ar pircēju grupām. Viņa slēpās pārtikas nodaļā un uzlasīja ēdienu no grīdas. Viņa nekad neradīja nekārtību un nesēdās uz galdiem. Viņa bija nindzja.

7. Es redzēju sievieti, kura dzinās pakaļ savam mazajam puisītim ar krustu rokās. Bērns kliedza. Man nebija ne jausmas, ko darīt. Galu galā man nācās viņus padzīt.

8. Ienāca kāda sieviete, kuras baltās bikses bija netīras no asinīm. Viņai bija mēnešreizes, bet viņa nevēlējās ielikt paketi vai tamponu, jo tas bija “nekomfortabli”. Visi blenza uz viņu, un tas bija vienkārši pretīgi.

9. Es reiz redzēju, kā sieviete pārtikas veikalā ar nagu knaiblēm griež sev nagus.

10. Kāds vīrietis atstāja pie manis savu mazo bērnu, kamēr devās uz auto pakaļ naudas makam, un bērns nebeidza pluinīt savu krekeru paciņu un mest tos uz grīdas.

11. Pa veikalu apkārt skraidīja pele, bet cilvēki to pat neievēroja.

12. Kāda kundze man teica, ka man jāizkrāmē viņas ratiņi uz letes, jo viņai ir “gravitātes nepanesamība”. Tad viņa apgūlās uz soliņa netālu no kases aparātiem un kādu laiku turēja savas kājas taisni paceltas  gaisā.

Lasi vēl: Smieklīgi FOTO: Tēvs atveido meitas “selfijus”, internets ir sajūsmā!

13. Kāda sieviete ienāca veikalā ar bērnu ratiņiem, taču tajos iekšā bija kaķis. Trakā kaķu dāma.

14. Kāda sieviete vannas istabā mēģināja nogriezt sev roku. (Veikals ir tieši blakus mežam, kurā laiku pavada narkomāni).

15. Kāda sieviete zvanīja un sūdzējās, ka miza uz viņas apelsīniem ir pārāk bieza.

16. Rinda pie kases bija tik gara, ka kāda sieviete izdzēra lielo bundžu ar dzērienu un pačurāja bundžā, neizejot no rindas. Vienkārši novilka bikses un pietupās. Lai tikai nepazaudētu savu vietu rindā.

17. Kāds vīrietis bija sapīpējies zāli un vienkāršī sēdēja čipsu un uzkodu ailā uz grīdas, ēzdams čipsus un smiedamies un raudādams vienlaicīgi. Viņš arī bija ģērbies kā pirāts – tas notika Helovīnos.

18. Kādai dāmai, kurai mugurā bija kleita, brokastu pārslu nodaļā pēkšņi sākās spēcīga caureja. Viņa aizgāja līdz tualetei veikala otrā pusē, iemeta savas biksītes atkritumos un turpināja iepirkties.

19. Vīrietis ienāca veikalā vienos bokseršortos un jautāja, vai šeit nav aizmirsis savas bikses.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment