Patiess stāsts: nekad neatstāj suni mašīnā piesietu pie pavadas! Tas var beigties traģiski

13 gadus vecais Bredlijs Nortss devās mājup no skolas. Pa ceļam viņš kļuva par liecinieku baisai ainai. Ielas malā stāvošam baltam busiņam kāds noziedznieks bija izsitis logu – apkārt mētājās izdauzīti stikli.

Pēkšņi, zēnam par šausmām, pa izsisto logu no mašīnas izlēca liels suns. Taču līdz galam izlēkt no mašīnas viņš nevarēja, jo bija tajā piesiets pie pavadas. Tādējādi suns palika karājoties gar busiņa durvīm. Pavada lika viņa kaklasiksnai cieši savilkties ap kaklu un sākt suni žņaugt, kamēr viņš no elpas trūkuma jau sāka zaudēt samaņu.

Bredlijs ilgi nedomāja. Nebaidoties par savu drošību, viņš metās pie izmērā masīvā suņa, un atāķēja pavadu no kaklasiksnas, pēc tam palīdzēdams sunim atgūties. Par laimi, suns izrādījās draudzīgs. Pēc veiksmīgās glābšanas Bredlijs kopā ar draugiem 15 minūtes gaidīja pie busiņa kopā ar suni, līdz atgriezās viņa pateicīgā saimniece.

Bradley-North-7

Saimniecei un sunim tiešām paveicās, ka garām gāja tik drosmīgs zēns kā Bredlijs. Ja tā nebūtu noticis, suns, visticamāk, nomirtu. Esiet uzmanīgi ar saviem mīluļiem!

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment