Šie pavisam noteikti ir laimīgākie cilvēki vēsturē – īpaši #6!

Lena Palsone

1

Lena nodarbojās ar dārzkopību savā dārzā, kad pēkšņi viņa atrada savu laulības gredzenu, ko bija pazaudējusi jau 16 gadus. Gredzenā bija ieaudzis burkāns, kuram izaugot, Lena to bija spējīga pamanīt.

Stīvs Flaits

2

Stīvs bija uzaudzis viens, bez ģimenes, tomēr viņš neatlaidīgi vairāku gadu garumā centās atrast savu īsto māti, bet izrādījās, ka viņš visu laiku bija meklējis pēc nepareiza uzvārda. Laimīga sagadīšanās atklājās brīdī, kad izrādījās, ka viņa bioloģiskā māte strādāja pie tā paša bosa, pie kura strādāja Stīvs – tikai citā veikalā.

Virdžīnija Faika

3

Kad viss nonāca pie loterijas biļetēm, Virdžīnija vienmēr izvēlējās vienus un tos pašus ciparus. Pirmie cipari apzīmē gadu skaitu, cik ilgi ir precējušies viņas vecāki, un nākamie cipari apzīmē vecumus, kādos viņi apprecējās. Viņa nejauši 2 biļetēs ierakstīja vienus un tos pašus ciparus, un katra biļete laimēja viņai vienu miljonu dolāru  – kopā divi miljoni.

Lasi vēl: Pusaudzis, kurš strādāja McDonalds, kļūst par miljonāru; Iedvesmojošs veiksmes stāsts

Harisons Odžeba Okene

4

Harisons bija kuģa pavārs. Kuģa grimšanas laikā viņš bija iespundēts vannas istabā kopā ar vēl 12 kuģa darbiniekiem. Mazliet pacenties, viņam izdevās nokļūt mašīntelpā, kur viņam izdevās atrast vietu, kurā bija vieta gaisam. Viņš šajā šaurajā vietā nodzīvoja trīs dienas, kad ieradās glābēji – viņš bija vienīgais izdzīvojušais. 

Džuliāna Kopke

5

17 gadu vecumā viņa kļuva par vienīgo izdzīvojušo lidmašīnas avārijā virs Amazones upes (1971.gadā). Džuliānai nācās vairākas dienas censties izdzīvot džungļos, līdz vietējie iedzīvotāji viņai palīdzēja nonākt drošībā.

Frens Selaks

6

Mūzikas skolotājs Frens Selaks izbēga no nāves, kad ezerā iekrita vilciens. Pēc tam viņš vēl ir izdzīvojis vairākās autoavārijās, izkritis no lidmašīnas un piezemējies siena laukā – un, ja ar to vēl nepietiek, pēc tā visa vēl laimējis 1 000 000 dolārus loterijā.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment