Pēdējās mazās meitenītes bildes, pirms vecmāmiņa un tante viņu nomocīja līdz nāvei

black-nails-camera-capture-you-fashion-girl-minolta-camera-favim.com-55123
Šaneja uz veikalu aizskrēja kailām kājām un pidžamā

 

Jau nākamajā dienā viņas mazais ķermenis tiks atrasts miris. Mēnešiem ilgi meitene bija pakļauta vardarbībai no savas vecmāmiņas Džuanilas Smikles (54 gadi) un tantes Kejas-Annas Morisas (24 gadi) puse. Džuanila Smilke (par vecmāmiņu mums viņu saukt negribas, red. piezīme) un Keja-Anna Morrisa bija stingri un reliģiozi cilvēki, kas meiteni bija pakļāvusi despotiskai audzināšani. Abas sievietes tagad tika notiesātas par nežēlestību pret bērniem – Dž. Smikle – uz 4 gadiem cietumā, bet meitenes tante – uz astoņiem gadiem.

Meitene bija nodota abu sieviešu aizgādībā, pēc tam kad viņas bioloģiskā māte depresijas dēļ bija spiesta (atbilstoši tiesas lēmumam) no meitas atteikties. Tieša tika pierādīts, ka šo gadu laikā meitene bija pakļauta nebeidzamai vardarbībai –  viņa regulāri tikusi sodīta ar sitieniem, vilkta aiz matiem. Bijis gadījums, kad meitene tikusi aizmesta pret sienu, jo bija atļāvusies dzert ūdeni, lai arī tas neesot bijis atļauts. Īpaši nežēlīga bijusi tieši meitenes “tante”, kura tika tiesāta arī par slepkavību (tomēr tiesa šjā pantā viņu attaisnoja)! Liecinieki stāsta , ka nežēlestība esot iekodēta Džuanilas Smilkes un viņas ģimenes DNS.

Tiesnesis, nolasot spriedumu, teica šādus vārdus: “Jūs centāties šo mazo meiteni “salauzt” kā mežonīgu zirgu, fiziski sodot viņu katru reizi, kad viņa neuzvedās kā jums gribās. Bet viņa neļāva jums sevi salauzt; Kad jūs viņu sitāt, viņa cēlās augšā un nepadevās. Un jūs nespējāt to pieņemt, ka nevarējāt viņu pieveikt”.

Jau pēc meitenes nāves tika atklāts, ka viņai uz ķermeņa bija vairāk nekā 50 rētas! Un viņas nāves iemesls bija smadzeņu trauma….

Lielbritānijā šis gadījums raisījis diskusija par esošo sistēmu – kā un kam nodot bērnus uzraudzībā, kad bioloģiskie vecāki nespēj par viņiem uzņemties atbildību. Esošās sistēmas ietvaros tika uzskatīts, ka meitenes vecmāmiņa un tante spēs ideāli parūpēties par viņu…

Avots: Dailymail

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Varbūt pie mātes viņa būtu palikusi dzīva….

  • <cite class="fn">dudu</cite>

    un tad nezin kāpēc uzbrūk gejiem, kā ļaunumam, ja geji adoptēs bērnus. ko teikt par miesīgajiem vecākiem un vecvecākiem, kas bērnus šādi sakropļo?

  • <cite class="fn">siisee</cite>

    Bļin šito Es nesaprotu, nogalina ,spīdzina meitenīti cietumā iesēžas uz astoņiem gadiem nositis dzīvnieku dabūs mūža ieslodzījumu. Šitās kazas pa spīdzināt un nosist tad labāk vajadzēja!!!

  • <cite class="fn">arprats</cite>

    kartejo reizi,tik mazs sods par nevainiga berna navi. uz kuru galu pasaule iet-izskatas ka arvien vairak uz slikto:(

    • <cite class="fn">Jo</cite>

      Patiesībā uz labo pusi, jo vēl 100 gadus atpakaļ tiktu uzskatīts, ka sievietes ir cītīgi audzinājušas meiteni, un ja vēl pieminētu, ka meitenē bijuši iemājojuši dēmoni, tāpēc tā nācās rīkoties, tad vispār par varonēm tiktu uzskatītas. Tā ka jāpriecājas, ka vispār sodīja, lai gan man ar šķiet’, ka sods ir stipri par maigu.

  • <cite class="fn">devil</cite>

    tadus cilvekus pie sienas un nosaut bez izredzem izdzivot. tiki tadus nosaut vai pakart

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tie jau imigranti, sūds ar viņiem,lai dauza vien savējos!

Leave a Comment