Pēc 16 gadiem kopā ar sievu, mēs joprojām jūtamies kā medusmēnesī. Lūk, kāpēc

1. Es izvēlos mīlēt katru dienu, par spīti tam, kā es jūtos.

Ir bijis daudz brīžu, kad nejūtos tādā noskaņojumā, lai būtu mīlošs partneris – bet esmu tāds tik un tā. Noskūpstu viņu no rīta. Runājos ar viņu. Flirtēju ar viņu īsziņās. Vienmēr atceros, ka mīlestība ir izvēle, ko tu izdari katru dienu.

2. Es pamanu citas sievietes, bet neskatos uz viņām.

Skaisti cilvēki ir visur, tu noteikti viņus redzēsi. Bet ir atšķirība starp vienkāršu ievērošanu un skatīšanos ar iekāri. Vienīgie iekārojošie skatieni, ko es kādam veltu, tiek manai sievai.

3. Es neļauju savam ego pieņemt lēmumus.

Manai sievai ir bijušas draudzības ar vīriešiem. Esmu reaģējis uz to saasināti, uzskatīdams, ka man vajadzētu būt vienīgajam vīrietim viņas dzīvē, bet tas mūsu attiecībām nāk tikai par sliktu. Es iemācījos, ka mūsu laulība ir kaut kas vairāk nekā tikai manis apmierināšana.

4. Es klausos.

Es ieklausos tajā, ko vēlas mana sieva, cenšos pēc balss toņa saprast kā viņa jūtas, patiešām klausos, nevis tikai gaidu savu kārtu runāt.

5. Es atļauju sev būt ievainojamam.

Mana dabiskā tendence ir paturēt lietas pie sevis – it īpaši tad, kad man ir grūti. Man nācās iemācīties atvērties, lai dziedētu mūsu attiecības un sevi pašu. Es tagad godīgi stāstu sievai, kā jūtos – neatkarīgi no tā, cik biedējoši tas ir – un mana sieva klausās, mierina mani un palīdz tikt galā ar emocijām.

6. Mēs dalāmies savos sapņos un tiecamies pēc tiem kopā.

Man kādreiz bija briesmīgs darbs, bet tad atzinos sievai, ka mans sapnis ir kļūt par rakstnieku. Viņa mani atbalstīja, kad centos to padarīt par realitāti. Dalīšanās savos sapņos un vienam otra atbalstīšana, tos īstenojot, ir brīnišķīgs veids, kā stiprināt saikni starp jums.

7. Es turpinu meklēt veidus, kā viņu pārsteigt.

Es nekad nezaudēju entuziasmu meklēt jaunus veidus, kā pārsteigt viņu un pierādīt, ka esmu lielisks mīlnieks – gan gultā, gan ārpus tās.

8. Es pieņemu to, ka nošķirtība var palīdzēt attiecībām augt.

Īstajos apstākļos atšķirtība var likt tev iemīlēt otru cilvēku vairāk. Mana sieva un es saprotam, ka mums joprojām vajadzīgs laiks, lai pabūtu atsevišķi. Tas var būt laiks vienatnē, laiks, kas pavadīts ar draugiem, vai pat ceļojums atsevišķi. Mazliet laika atsevišķi nekaitēs jūsu attiecībām. Patiesībā tas var tās stiprināt.

9. Es atceros mazās lietas.

Es daru daudz lietu, lai parādītu uzmanību savai sievai – piemēram, atveru viņai mašīnas durvis vai atbīdu viņai krēslu. Tas, ka jūs esat precējušies, nenozīmē, ka tev vajadzētu pārstāt pūlēties. Šie mazie sīkumi ir ļoti svarīgi, lai jūsu attiecības būtu veselīgas.

Avots: mindbodygreen.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">opis</cite>

    “”Manai sievai ir bijušas draudzības ar vīriešiem.””
    busteeed

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Dīvaini. Ļoti dīvaini.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment