Pieci gadījumi, kuros remontstrādnieki var Jūs apmuļķot!

  1. Instrumentu iegāde

Ja strādnieki apgalvo, ka viņiem ir nepieciešams iegādāties jaunus instrumentus un viņi vēlas to darīt uz Jūsu rēķina, tad sūtiet tādus cilvēkus trīs mājas tālāk. Pieredzējušiem strādniekiem ir pašiem savi instrumenti, kas piemēroti jebkāda remonta vajadzībām.

  1. Ja strādnieki izmanto dzīvokli kā savu dzīvesvietu

Ļoti bieži gadās tā, ka strādnieki lūdz viņiem atļaut remonta laikā dzīvot Jūsu dzīvoklī. Tādu strādnieku patvaļību nevajag atļaut, jo beigās gadīsies tā – kamēr viņi taisa remontu Jūsu dzīvoklī un dzīvo tur, gan jau radīsies iespēja remontēt arī citu kaimiņu dzīvokļus, un darba kvalitāte automātiski saruks, remontdarbi ievilksies, nemaz nerunājot par viņu dzīvošanu uz Jūsu rēķina.

  1. Remonta izpildes termiņi

Ja remontstrādnieki apgalvo, ka darbu paveiks īsā laika posmā, tad varat aizmirst par kvalitāti. Tad, protams, ir otra puse šim stāstam – strādnieki pārlieku “ievelk” remontu.Tas liecina par to, ka Jūs neesat viņu vienīgie klienti, visticamākais, ka Jūsu remontu viņi taisīs savā “brīvajā laikā.”

Atcerieties, ka vienistabas dzīvokļa remontam, kura platība ir 20 m2, un brigādē ir 3 cilvēki, remontam būs nepieciešama apmēram nedēļa.

  1. Darbinieku nolaidība

Vienmēr kontrolējiet remonta norises gaitu, īpaši ja tiek “ievilkta” komunikācija. Citādi remontdarbu beigās saskarsieties ar rozetēm, kuras pielīmētas pie tapetēm vai arī lētām plastmasas trubām.

Lai izvairītos no problēmām remontdarbu laikā, kārtīgi izpētiet visu, kas ar to saistīts. Neatļaujiet viņiem Jūs apšmaukt! Patāstiet arī draugiem!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment