“Pietiek katru gadu gatavot vienu un to pašu”: gardāko groziņu recepte ar garnelēm Jaunajam gadam – garšīgāk nekā ar sarkanajiem ikriem

Groziņi ar sarkanajiem ikriem kļūst par biežu viesi uz Jaungada galda, taču tā nebūt nav vienīgā šīs uzkodas variācija. Nomainiet kaviāru pret garnelēm, pievienojiet vēl pāris sastāvdaļas un iegūstiet neticami garšīgu un maigu ēdienu. 

Mums būs nepieciešams:

Notīrītas garneles

Svaigs gurķis

Krēmsiers

Ķiploki

Zaļumi

Groziņi

Šī uzkoda ir neticami viegli un ātri pagatavojama. Jums jāņem krēmsiers un jāsajauc ar zaļumiem- dilles, pētersīļi, utt un ķiplokiem, kas sarīvēti uz smalkās rīves. Tālāk iegūto maisījumu liek groziņos, pa virsū liek smalki sagrieztu gurķi. Un virsū uzspraužam vārītas garneles.

Lasi vēl: Sagatavojiet naudas maisu: nosaukti tie, kuriem īpaši veiksies 2024. gadā – Zaļais Pūķis jau ir uzsācis procesu un drīz apkraus ar prēmijām

Atkārtojiet soļus ar visiem groziņiem, pēc tam skaisti novietojiet tās uz šķīvja un pasniedziet. Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment