“Pietika tikai ar zobu pastu zirnīša lielumā”: skudras un laputis padzinu bez ķīmijas palīdzības

Šķīduma sastāvdaļas izrādījās ļoti vienkāršas, un man pat nebija jādodas uz veikalu: zobu pasta (2 ēdamkarotes), cepamā soda (1 ēdamkarote) un ābolu etiķis (1 ēdamkarote). Visas sastāvdaļas salieku bļodā un kārtīgi samaisu, lai sanāk viendabīga masa.

Pēc tam 1 ēdamkaroti iegūtā šķīduma sajaucu ar 1 litru ūdens, iebēru izsmidzināmā pudelē un sakratīju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Tad dārzā ar sagatavoto šķidrumu apsmidzināja visas vietas, kur pulcējās kukaiņi. Neticēju savām acīm, jo ​​pēc dažām dienām no skudrām un laputīm nebija ne miņas!

Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es jums parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Lasi vēl: Turki pērk mājās pa 5 pudelēm etiķa. Kad uzzināju, kāpēc, sāku darīt to pašu: tas ir neaizstājams ikdienas dzīvē

Mans draudzene ieteica arī blakus augiem stādīt piparmētru, jo tā atbaida laputis. Savukārt skudrām nepatīk salvija, tāpēc to arī var droši stādīt dārzā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment