Pirmais sekss ar jaunu draudzeni – noderīgi padomi

Ko ir nepieciešams atcerēties pirms seksa ar jaunu draudzeni? 

1. Pacentieties neuztraukties. Uztraukšanās šajā situācija, protams, ir normāla parādība, taču neļaujiet tai kontrolēt pār jums. Domājiet meitene neuztraucās? Viņa uztraucās vēl vairāk nekā Jūs! Atslābinieties, viss būs kā nākas. 

2. Nemērķējiet pārāk augstu. Daudzi pirms seksa nostāda sarežģītus uzdevumus, un, neizpildot tos – būsiet par sevi vīlušies. Piemēram, daudzi vēlās, lai meitene pirmajā randiņā sajustu orgasmu. Ja jums tas izdevās – viss ir lieliski – bet ja nē – neraizējieties. Pirmajā reizē tas nespēlē pārāk lielu lomu, meitene noteikti kautrējās, tādējādi pie tādiem apstākļiem orgasms var arī nebūt, pat arī kā jūs necenstos.   

3. Nekur nesteidzieties. Nav jēgas strauji mainīt situāciju: minūti atpakaļ jūs bijāt vēl apģērbti, un tagad jūs jau esiet viņā “iekšā”.  Meitene, taču nekur nepazudīs. Jo lēnāk Jūs pienāksiet pie galvenās fāzes, jo vairāk meitene jums uzticēsies un tik ļoti arī nekautrēsies. 

4. Vairāk priekšspēles. Glāstiet, skūpstiet meiteni, iečukstiet patīkamus vārdus. Sāciet ar prastākām un pieejamākām erogēnām zonām, piemēram, lūpas, kakls, ausu ļipiņas. Pievērsiet šīm erogēnām zonām pietiekami daudz uzmanības, taču ilgi arī neaizkavējieties, un pēc tam pārejiet vairāk intīmākām vietām, kā, piemēram, krūtis, gurni. Sekojiet tam, kas patīk meitenei visvairāk – un dariet to. Parādiet meitenei, ka sekss nav vienīgais, kas jums interesē. 

5. Nekas pārdabisks. Pirmajā seksā ar jaunu draudzeni ierobežojiet klasisko pozu sarakstu, kā, piemēram, poza -misionārs. Nevajag eksperimentēt visu no Kamasutras grāmatas un parādīt, cik pozas Jūs ziniet. Atlieciet to citai reizei! Tāpat vēlākam atlieciet arī pērienus pa “dupsi”, kā arī neķītrus izteicienus. Neesiet prasīgs, jūsu uzdevums ir apmierināt meitenes vajadzības, bet par savējām tikmēr aizmirstiet. 

6. Pēc seksa esiet blakus. Jūs variet viņu apskaut, sarunāties ar viņu – jums nevajadzētu uzreiz apģērbties un iztēloties tā itkā nekas nebūtu noticis. 

7. No pirmā seksa negaidiet neko satriecošu. Kamēr jūs vēl neesiet pārāk atbrīvojies, it sevišķi tas ir domāts par meiteni. Ar laiku jūs arvien vairāk un vairāk atbrīvosieties, un seksa kvalitāte starp jums manāmi uzlabosies. 

Nevajadzētu augstākminēto materiālu uztvert kā instrukciju rīcībām, otrādāk, materiālam piemīt rekomendējošs raksturs. Darbojieties pēc situācijas un apstākļiem. 

 

Avots: menquestions.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment