Pirms 38 gadiem mamma atstāja meitenīti pilsētas izgāztuvē. Kā izveidojās meitenes liktenis, un kāpēc viņa…

Viņa varēja iepriecināt savu mammu, bet tai viņa izrādījās nevajadzīga. Meitenīti jau gatavojās nogādāt uz patversmi zīdaiņiem, bet viņu no nokļūšanas valsts bērnunamu sistēmā izglāba Ludmila.

Lasi arī: 5 frāzes, ar kurām vīrieši tevi pārbauda

Ludmilai privātajā dzīvē nebija paveicies. Draudzenes un paziņas viena pēc otras apprecējās, dzemdēja bērnus. Viņa, protams, pārdzīvoja. Bet, kad saprata, ka dabiskā veidā viņa nevarēs kļūt pr māti, viņa devās no Voroņežas apgabala uz Zaporožjes dzemdību namu – pēc bērniņa, no kura bija atteikusies māte. Lai oficiāli varētu adoptēt bērnu, viņai pat nācās noslēgt fiktīvu laulību, jo neprecētām sievietēm tajā laikā bērnus nedeva.

… Nodaļas vadītāja izdarīja pārkāpumu. Ludmila tika ierakstīta kā Mašas māte, it kā nebūtu bijušas nekādas atkritumu tvertnes un zīmītes par “māti-ehidnu”.

Ludmila tik ļoti baidījās, ka meitenītes īstā māte mainīs savas domas un atgriezīsies, ka viņa nekavējoties nomainīja vārdu uz Natašu un deva fiktīvā vīra uzvārdu – Atamaņenko.

Nataša bērnībā ar mammu – raksta varones foto

 

Ludmila bija sajūsmā aiz laimes. Viņa kļuva par māti un dāsni atdeva visu savu mīlestību Natašai. Bet ar fiktīvo vīru viņai dzīve neizdevās. Pēc kāda laika pāris izšķīrās, bet pēc tam sekoja jauna laulība. Ludmilas otrais vīrs aizstāja Natašai tēvu, deva viņai savu uzvārdu. Viņa zināja, ka viņas tētis nav viņas bioloģiskais tēvs, bet viņai nebija pat aizdomas, ka viņa nav savas mātes miesa un asinis.

Visu patiesību par savu dzimšanu Natālija uzzināja 2010. gadā. Tas nebūtu noticis, ja Ludmilai nebūtu jāparaksta piekrišana sarežģītai operācijai, kuras iznākums nebija zināms.

Šīs ziņas Natašai bija īsts šoks. No tā brīža līdz pat šai dienai meitenei nav miera. Viņa noteikti vēlas atrast savu bioloģisko māti.

Nataša viņu meklē jau 10 gadus. Šajā laikā viņa ir paspējusi apprecēties, dzemdēt dēlu, izšķirties, apprecēties no jauna un piedzemdēt vēl divas meitenītes. Viņai it kā ir viss laimīgais dzīvei – liela ģimene, trīs bērni, mīļotais vīrs, māte Ludmila. Bet … Viņa turpina meklēt to, kurai nenotrīcēja rokas, lai atstātu viņu pilsētas izgāztuvē.

Nataša vērsās pēc palīdzības programmā “Gaidi mani”. Pēc kāda laika redakcija atsaucās, uzaicināja uz ētaru. Meitene devās uz galvaspilsētu ar lielām cerībām, taču tikšanās tā arī nekad nenotika. Kā saprata pati Nataša, viņas bioloģiskā māte to nevēlējās. Raidījuma “Gaidi mani” redaktori paveica milzīgu darbu, taču sieviete nevēlējās iepazīties ar pašas meitu.

Līdzīga situācija izveidojās ar raidījumu “DNS”, kas tika pārraidīts kādā Ukrainas kanālā.

Nataša tagad – raksta varones foto

 Lasi arī: Porziņģim jauns un ļoti skaists auto: tepat Latvijā atjaunots klasiskais Mercedes Benz 560 SEC AMG

Tagad ar meklēšanu Nataša nodarbojas pati – sociālajos tīklos. Viņa zina dažus datus par savu bioloģisko māti. Viņas centieni ir vienlaikus gan pārsteidzoši, gan drosmīgi. Iespējams, tikai kāds, kurš ir piedzīvojis kaut ko līdzīgu, var saprast Natašas jūtas.

 

Avots: Krievijas preses materiāli

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment