“Pirms viesu ierašanās es tualetē ieberu 7 ēdamkarotes sāls un dvēsele būs mierīga”: Mājas triks!

Daudzas mājsaimnieces pavada diezgan daudz laika, rūpējoties par to, lai dzīvoklis vienmēr būtu kārtībā, vienmēr kaut ko mazgājot un tīrot.
No otras puses, jūs varat izvēlēties citu pieeju. Vienreiz varat veltīt laiku vispārējai tīrīšanai un pēc tam vienkārši un bez piepūles uzturēt tīrību turpmāk.

Man ļoti patīk dažādi noderīgi triki, kas ļauj uzturēt kārtību, netērējot tai daudz laika.

Šeit ir daži piemēri

Visa gaļa, kas tiek uzglabāta ledusskapī, tāpat kā desas vai cīsiņi, jāuzglabā folijā. Tādējādi gaļa saglabāsies svaiga.

Lai izvairītos no apgrūtinājumiem ar tīrīšanu cepeškrāsns, vispirms to pārkaisa ar nelielu plānu kārtiņu, kas novērš sodrēju veidošanos.

Pirms gaļas ēdienu gatavošanas cepeškrāsnī pati cepeškrāsns jāpārklāj ar pergamentu, lai pēc tam nebūtu jāmazgā cepešpannas, lai noņemtu taukus.

Spogulis vannas istabā neaizsvīdīs, ja vispirms to sasmērēsiet ar parastajām skūšanās putām.

Mazgājot grīdas, nav nepieciešams izmantot dažādus līdzekļus. Pietiek ar ēdamkaroti sāls un tējkaroti glicerīna. Grīda patiešām spīdēs.

Vannas istabas krāni vienmēr var spīdēt, ja tos ierīvē ar bezkrāsainu apavu vasku.

Papildus tam es nesen uzzināju, ka tualetē var ieliet sāli. Par to man pastāstīja kaimiņiene, kas, protams, mani ieinteresēja.

Es pati visu izmēģināju un atklāju, tagad esmu gatava dalīties savās domās un pieredzē.

Sāls, kā zināms, ir ļoti labs konservants, kas palīdz novērst dažādu baktēriju parādīšanos un attīstību. Pateicoties tam, tiek saglabāts produktu svaigums.

Katrā tualetē ir milzīgs skaits dažādu baktēriju, un tās būs jebkurā gadījumā, neatkarīgi no tā, kā tās vispār tiek mazgātas. Protams, var izmantot dažādas vielas, kas satur hloru, taču nav jāskaidro, ka hlors ir gaistoša viela, kas, nonākot plaušās, veselību neuzlabos.

Lasi vēl: Šie divi zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2024. gada aprīlī

Ir alternatīva iespēja – periodiski ielejiet ūdeņraža peroksīdu tualetē. Tas ir ļoti labs antiseptisks līdzeklis, kas samazina baktēriju augšanu.

Tas arī samazinās aplikuma parādīšanos pašā tualetē. Lai to izdarītu, katru vakaru tualetē jāielej ēdamkarote peroksīda.

Kāpēc tad sāls noderēs?

Kā minēts iepriekš, sāls samazinās baktēriju parādīšanos un to vairošanos.

Lasi vēl: Iesniedzot gada ienākumu deklarāciju, vīrietis nonāk ļoti nepatīkamā situācijā – kā tas ir iespējams?

Sāls arī izšķīdina minerālu nogulsnes, kas var parādīties tualetē no sliktas kvalitātes ūdens.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment