Policija bija šokā, kad ieraudzīja, kas notiek mašīnā, uz kuru katru dienu devās šī meitenīte

Kad policijas darbinieki ieradās notikuma vietā, viņiem nevajadzēja veikt īpašu izmeklēšanu, lai saprastu, kas notiek. Tēva automobilis nebija tikai transports. Tās bija abu mājas. Tomēr ceļā no Kolorado automašīnai radās tehniskas problēmas. Džeimsam nebija liekas naudas un viņš nevarēja atļauties salabot auto. Bez automašīnas viņš nevarētu atrast darbu. Ģimene bija nonākusi strupceļā.

“Es pamanīju viņus aplūkojam manu automašīnu, tādēļ vaicāju, vai kaut kas nav kārtībā. Policisti man atbildēja, ka vēlas palīdzēt,” Džeims skaidro.

1

Protams, viņš nebija īsti pārliecināts par notiekošo, jo nekad iepriekš likumsargi viņam nebija palīdzējuši.

Leikvudas policists Džeims Batlers zināja, ka nedrīkst šo ģimeni atstāt likteņa varā. Viņš nekavējoties piedāvāja abiem pajumti, kā arī piezvanīja uzticamai autodarbnīcai, kuras meistari ar autoevakuatoru aizvilka automašīnu uz garāžu. Autodarbnīcas īpašnieks piedāvāja par velti salabot Džeimsa ģimenes auto.

“Tā bija pareiza rīcība, jo katrs no mums kādā dzīves posmā var nonākt līdzīgā situācijā, kad nepieciešama līdzcilvēku palīdzība,” skaidro policists Batlers.

1

Džeims augstu vērē saņemto palīdzību ne vien no Batlera, bet arī no viņa kolēģiem. Leikvudas policisti viņam krietni izpalīdzēja.

“Tas ir lieliski, neko tādu negaidīju,” par saņemto palīdzību saka Džeims.

Ar varasiestādēm līdz šim viņam bija izveidojusies negatīva pieredze, tādēļ vīrietis priecājas par to, ka vietējie iedzīvotāji palīdzēja viņam un viņa meitai iegūt gaišāku skatu uz dzīvi. Izskatās, ka Leikvuda varētu būt īstā vieta, kur apmesties uz dzīvi.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment